Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

13 comentarii

 1. Aia pe rosu… sigur nu ii ceva in apa de la Cluj de o creat zombie/sinucigasi? Sau or fi confundat semaforul cu decoratiunile de Craciun…

 2. Ce aveti cu omu’ cu semaforu’ ? Ce…? avea verde inainte, el a luat-o putin stanga asa. Ce putea sa se intample ? Mai aveau verde doar mijloacelele de transport in comun care veneau dinspre prefectura si pietonii, atat 🙂
  Dimineata am prins o faza tare, chair cand nu aveam camera la mine, tot in zona. Unul care venea dinspre Piata Cipariu, era pe banda 2, dinpre teatru numarand, chiar inainte de semafor a intrat in fata mea pe banda 1, dinspre teatru si ghiciti unde si-a continuat traiectoria ?… exact pe Dorobantilor, da da, deci peste cate benzi a trecut ? A… si cu aceasta manevra m-a incurcat si pe mine, am fost obligat sa franez, el a intrat pe galben si eu am mai ramas o tura la semafor.

 3. @ghitaCJ, si eu cant ”Mos Craciun” in masina 😆
  Propun sa mi-l dai pe cel mic la o plimbare, iti dai seama ce o sa se auda din masina? 😀

 4. @RebounD11: adevărul e că avea o privire destul de tâmpă gălbioara de la 2:28.
  @90177ro: mda, n-a incomodat pe nimeni. A se vedea si Loganul de la 2:15 care merge inainte de pe banda de stanga, desi traficul era foarte „light”.
  @Mihaela: am doi, si nu intotdeauna se sincronizeaza 😀 Deci stiu cum se aude 😀

 5. @ghitaCJ 1:01 Dap, ai dreptate, trecerea a fost mutata, dar locul de trashumanta a ramas cam acelasi 😀
  0:48, 1:14, 1:35 s.a. Apoi vin si se plang ca sta Politia la panda la trecerile pentru pietoni si le-a zburat permisul de conducere.
  +

 6. Ghita tin sa mentionez ca acolo la Iulius Mall trecerea aia de pieton este de multi ani tot acolo…Ce sunt cu marcajele cele dinaintea treceri habar nu am…Si cand am facut eu scoala de soferi acuma 4 ani tot acolo era..Deci nu este mutata recent ..Daca te uiti mai bine si la alte filmulete de ale tale ai sa vezi mai exact despre ce vorbesc ;))

 7. @DON13: si atunci de ce in dreptul coloanei cu sigla mall-ului este pus un panou informativ cu textul aproximativ „Atentie, trecere de pietoni desfiintata”?
  Street view
  Daca insisti o sa pun si doua poze din filmuletele mele pe care le cunosc destul de bine 😉
  PS: Mi-am amintit ca am postat si pe forum o poza unde se vede clar cum era inainte si cum e acum.

 8. Oare pe filmarea originala nu ii se vede nr-ul Beetle-ului de la 2:29? 😀 Sunt curios daca nu e cineva cunoscut 😀

 9. @DON13 Da, trecerea de pietoni este acolo de mult timp, dat acum … este amplasata putin mai incolo fata de locul intial. Vezi te rog aici cum/unde era inainte:
  http://www.trafictube.ro/parteneri-trafic-22/ secventa 0:43-1:03
  De altfel si in clipul lui @ghitaCJ la 0:21 se mai vad niste urme de marcaje 🙂

 10. Si inca o dovada foto:

  Sus, ep. 14, jos ep. 15.

  @MihaiS: ti-am trimis niste capturi pe mail (daca e corecta adresa).

 11. @ghitaCJ Dovezi, vrem dovezi! 😆

 12. Sper sa fie de ajuns 😀

 13. @ghitaCJ Adresa ar trebui sa fie corecta, dar nu am primit capturile, nici in folderul spam. Incerc sa-ti dau un PM pe forum, daca reusesc :))

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.