Nesimțire

Adăugat de Peter
Raportează ca șters! 81

Audio: Jingle Punks- Extinction Level Event

Ca să nu începem polemici inutile: inițial i-am permis să se încadreze în fața mea pentru că venea de pe o stradă laterală, pe viraj la stânga și nimeni nu îl lăsa să iasă. In plus, îi bloca și pe cei care veneau din sens opus. Ce a urmat este însă confirmarea faptului că am greșit persoana care să aprecieze un gest de politețe în trafic.

12 comentarii

 1. Drumul betivilor

 2. Exemplu filmat, intalnit zilnic de sofer din DB in Bucuresti.

 3. … Pentru ca l-ai lasat. Si va mai face si altadata asa.

  • Am expus in descriere motivele pentru care am procedat asa. Sincer, nu ma asteptam sa fie atat de marlan si sa depaseasca pe linie continua toata coloana. Si daca îți spun ca am mai făcut la fel si cu alti colegi de trafic, ce s-au dovedit oameni cu bun simt, care au stiut sa mulțumească si sa stea apoi linistiti in coloana ? Unde tragem linie si cum putem spune apriori care e nesimțit ? Ca sa fim siguri, renunțam sa mai fim amabili, doar pentru ca exista riscul ca anumiți indivizi sa abuzeze de politețea noastră?

  • Peter, nu era un reproș.

  • Ai procedat corect dpdv al legii. Eu incurajez comportamentul legal. Daca un idiot cu carnet degeaba face idiotenii, nu ai voie sa intri in jocul lui si sa te cobori la nivelul lui !

 4. Dambovicioara.

 5. na poftim joac-o pe asta

 6. Cum poate un individ sa faca genul asta de manevre? Este Incompatibil cu statutul de sofer. Ar trebui sa i se anuleze carnetul. Dupa cum am mai zis: Idiotul Suprem. Politia doarme?

 7. Asa a vazut el la Dabuleni

 8. Ce e cu traficu ala in Targoviste ? Si-a luat toata lumea cazane la 3k euro ?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!