It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nesimtire din partea mea.

Adăugat de bighi89
Raportează ca șters! 86

Avem o surpriza din partea unui pieton + alte nesimtiri din partea mea.

13 comentarii

 1. la treaba cu semafoarele:
  poate doar pe unii taximetristi sa ii urasc mai mult decat astia care se duc usurel pe rosu! Ma deranjeaza chiar mai putin ca cei care chiar trec pe rosu statut.
  nu, nene.., astia o lalaie la miserupism.
  Ură nene, ură am pe ei… stii ce-i aia?! urăăăă! Pe unul l-am si fript! mi-am asumat ca o sa ma agate, dar l-am fript! Ii urasc profund, din adancul sufletului!
  bine ca nu l-ai lasat! +

  totusi audi-ul ala „mxj” are numere ciudate, pare al statului, dar poate ma insel…
  oricum tot ură!

 2. Ruhestand

  la faza 2 ai fost taran…omul poate nu stia ca te deranjeaza…sunt foarte nasoale stopurile duble de ceata…si eu am la fel…si am ajuns intr-o zona cu vizibilitatea mai buna fara sa le opresc, dar dupa 2 flashuri m-am prins ca e jale pentru ala din spate si le-am oprit…daca i-ai lasat faza lunga si s-a prins de problema, poate tocmai de-al dracului le-a lasat aprinse…

 3. Pe parcurs le-am mai oprit, nu se vede pe filmare pentru ca am editat era foarte lung filmul si nu a schitat nimic. Ba mai mult la fantana n-a schitat nimic. Cum eu imi rup ochii in „ceata” lui sa il deranjeze si pe el. Nu e doar 1 pe sosea sunt zeci si nu schiteaza nimic. Atat timp cat a tinut intentionat tocmai de-al dracu le-am lasat si eu aprinse. E ok?

 4. @bighi89 : Este ceata, are tot dreptul sa le foloseasca. Ca el nu gandeste ca nu e prea necesar, asta e partea a doua. Daca imi puneai mie faza lunga si mergea asa, nu ma deranja chiar deloc. 😀 Am oglinzi care se intuneca si nu m-ar deranja chiar deloc. :))

 5. O sa ma joc si eu cu niste oglinzi de genul prin dezmembrari dar sa vina caldura.

 6. @DTC: Oglinzi heliomat – cele mai tari 🙂

  @film: + si eu as face la fel… imi pare rau de restu’ care ar putea fi deranjati, dar nu vreau sa fiu singuru’ care isi strica ochii.

 7. adicristea

  bighi, dar la semafor i-ai zis care era problema? Ca altfel n-ai rezolvat nimic, v-ati comportat ca doi copii.

 8. Good Job 🙂

 9. @adicristea,m-am uitat la el, m-am dus si mai in fata dar nici macar nu s-a uitat la mine, avea capul intors spre semafor, a facut dreapta eu m-am dus inainte.

 10. Audiul face parte din flota MAI-ului. Sunt 1.8 turbo quattro (au si vreo doua S4), albe, negre, albastre, in general conduse de diversi tarani ajunsi in functii de conducere. De regula se pot vedea parcate pe str. Eforie. Manevra lui denota respectul organului incompetent fata de prostime.

 11. @bighi89 – esti fratele meu. 😈 Mai putin la faza cu stopurile de ceata.

 12. @Avion
  ma gandeam eu…

 13. @Mi-au placut demarajele de la 2:20 si 3:25. Ai potential 😀
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!