It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nesimţire şi… zăpadă – Trafic Bucureşti

Adăugat de TrafficShow
Raportează ca șters! 45

În primul rând, este vorba despre acel tip de şoferi nesimţiţi care depăşesc coloana de la semafor pe contrasens. Nu doar că încalcă legea, ci efectiv, nu arată gram de respect pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Urmează apoi un mic bonus despre ce se poate întâmpla (un caz relativ fericit) când este gheaţă pe jos şi iei un viraj mai strâns probabil şi cu frână.

Legat de trecerile de pietoni, mare atenţie şoferi. Mare atenţie dacă o altă maşină se opreşte la trecere, asta înseamnă, în 99% din cazuri, că urmează să traverseze un pieton. Viaţa are prioritate!

Pentru mai mult conţinut, apreciază videoclipul şi abonează-te canalului de YouTube. Mulţumesc!

ABONEAZĂ-TE

2 comentarii

  1. ” în 99% din cazuri, că urmează să traverseze un pieton.” Aici gresesti, in 99% din cazuri se opreste ilegal si de aici lipsa de reactie a multor posesori de permis, ca sofer nu sunt!

  2. saptamana trecuta am fost claxonat in 3 zile, si aproape lovit in spate, ca am oprit sa acord prioritate unor pietoni, la Razoare, la trecere semnalizata cu lumini intermitente… nu are rost sa spun ca desi erau coborati pe trecere, cel putin 4 masini au trecut pe banda 1, in timp ce eu eram oprit pe b2.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!