It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

23 comentarii

 1. plus pentru „tupeul” tau 😀

 2. asa iti place tie sa te lupti cu morile de vant.are praz in portiera si tu vrei sa-i faci educatie 🙂

 3. Prea light reactia ta.
  Si ca sa fie in ton cu handicapul, frectie Diana la picior de lemn. E prea fraier ca sa realizeze ce a facut.

 4. Unii nu vor intelege niciodata ce-i cu locurile respective si de ce trebuie sa ramana disponibile 🙁
  Ar trebui sa vada o data, de doua ori … de cate ori e nevoie filmul colegului @Iulian:
  http://www.trafictube.ro/viata-grea-au-unii/
  poate asa ar ramane macar cu ideea sa parcheze in alta parte.
  +

 5. Sa il bat Ursule? Ce sa ii fac mai mult?

 6. Ii ziceai Ba boule.. ia de citeste. Si-i daceai un fluturas cu asta :

  CONFORM LEGII NR. 448 DIN 6 DECEMBRIE 2006
  ART. 100
  (1) Următoarele fapte constituie contravenţii şi se sancţionează după cum urmează:
  f) parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap, cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv;
  (4) Constatarea contravenţiei şi aplicarea amenzii contravenţionale prevăzute la alin. (1) lit. f) se fac de către agenţii de circulaţie sau de către personalul de control cu atribuţii în acest sens.
  (5) Sumele obţinute din aplicarea amenzilor se fac venit la bugetul de stat.

 7. ionescu.catalin7

  Ce sa-i faci, e indreptatit sa parcheze pe acel loc deoarece nu are toti anii de acasa( din aia 7)

 8. Vor sa faca astia o lege in care cica si prostia sa fie incadrata la handicap locomotor…e posibil,nimic nu ma mai mira la tarisoara asta…
  +

 9. ti-ai mai luat tu o palma mai demult…

  • Se pare ca tu nu ti-ai luat palma la timp daca gandesti ca a gresit autorul cu ceva.

 10. lipsa de materiale???

 11. Ce palma ruffus? Sisk – da!

 12. nu ai cu cine! daca as fi primit un ban de fiecare data cand m-am luat de ei…

  • Continua sa te iei, sa le atragi atentia, sa le faci observatie ca asa reusim sa ne educam unu pe altul.

 13. alexgsx-r

  Cu siguranta omu’ e handicapat. Daca era normal iti zicea ‘stai asa prietene sa te vad de aproape cum te umfli. Ai treaba cu mine?’ Tu ‘pai…ca…’. ‘Bai flacau’ ,ar zice el, ‘ vezi ca s-ar putea sa ma deranjezi, am alergie la supozitoare si tratamentul e scump. Vrei sa mai stam de vorba?’ Asta e varianta soft. Nu ma intelege gresit. Sunt de partea ta. Vreau sa vezi din alt unghi problema.

 14. robwin_75

  are si el probleme dar voi nu-l intelegeti !!!

 15. Astia sunt o cauza pierduta… la fel ca si clientii Lidl. Nu stiti care sunt? Sunt cei care parcheaza in fata intrarii desi la 2 metri in stanga lor locurile de parcare sunt goale.

 16. Vreau sa iti adresez o intrebare: persoana cu handicap la tine inseamna doar cand o persoana nu are membre (mana sau picior) sau probleme grave la acestea ? Adica daca tu vezi un om parcand pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati cu membrele la locul lor il iei la injuraturi ? Prietene hai sa iti explic ceva: din cauza unora ca tine sunt nevoit sa port cu mine mereu in masina certificatul de handicap in original pentru ca genul astora ca tine care ma „abordeaza”( daca „ba m*e sa iti dau m*e bagamias in … ” se poate numi aobrdare) nu stiu ca o persoana poate avea CERTIFICAT DE HANDICAP GRADUL 1 CU INSOTITOR si sa fie o persoana absolut normala fizic, dar sa sufere de o boala foarte grava. Poate omul din videoclip sufera de o boala si avea tot dreptul sa parcheze acolo. Dar tu imediat l-ai apostrofat, ceea ce nu e tocmai ok.

  Sunt un tip cu o constitutie atletica, inalt ba am si ceva muschi si de cei mai multi sunt considerat smardoi, meltean, si jignirile pot continua , iar persoanele in cauza nu stiu ca sufer de o boala grava si detin certificat de handicap grav 1 + legitimatie de parcare etc. De multe ori evit sa parchez pe locurile destinate persoanelor cu handicap ( este dreptul meu) dar ca sa evit genul acesta de conflicte prefer sa nu o fac. Unora le-am aratat legitimatia pentru ca au venit foarte agresivi la mine. Cu toate ca nu trebuie sa ma justific nimanui iar legitimatia sa o arat doar persoanelor abilitate, le-am aratat-o iar raspunsul lor stii care a fost ? : „Ba lasa-ma cu falsurile tale .. Ai masina scumpa, esti inalt, cu muschi si tu ma iei ca legitimatii false ? Daca erai fara un picior sau o mana atunci te credeam” Ma bufnit rasul si plansul in acelasi timp.

  Pe viitor evita sa mai faci pe lupul moralist doar pentru cateva like-uri pe FB sau vizualizari pe site. Daca ai o suspiciune ca un om a incalcat legea suna la politie. Politia e singura in masura sa il legitimeze pe respetivul om si sa constate daca a incalcat sau nu legea. Te-ai pus in situatia omului aluia vreun pic ? Daca omul chiar e bolnav grav si are certificat grav de handicap gradul 1 de ce trebuie el sa se justifice in fata ta de ce a parcat acolo ? Nu ai nici un drept. Poti anunta politia si atat.

  Pe viitor rugamintea mea e sa renunti la astfel de abordari si sa faci clipuri cu cei care parcheaza „fara drept” pe locurile rezervate, doar pt ca e cool sa te iei de acesti oameni si sa arati tu ca vezi domle ai simt civic.

  Numai bine!

 17. @andretty,

  Stiu foarte bine ce am postat si stiu f. bine la ce faci tu referire. Orice tip de dizabilitate ai avea, pentru a parca pe locurile alea trebuie sa ai agatata in parbriz dovada – altfel poti fi amendat pentru ca politia nu te asteapta pe tine sa ii arati certificatul,trebuie sa ai dovada la vedere.

  Apoi, cel din clip se vede ca nu are nicio dizabilitate de niciun fel – nu vezi cum argumenteaza „dar ce ba sunt singurul?” Daca zici ca esti o persoana cu dizabilitati ar trebui sa apreciezi clipul si sa te raportezi altfel la el.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!