Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

Prețul inițial a fost: 799,00 lei.Prețul curent este: 699,00 lei.

Prețul inițial a fost: 799,00 lei.Prețul curent este: 699,00 lei.

Vezi detailii

Nesimtiti intr-un trafic deja sufocat

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 30
 1. Pentru ca el acolo vrea sa stea parcat..
 2. Smecherasii pe trecere – in curand o sa ne trezim cu picioare date in masini ca ne permitem sa nu oprim sa treaca ei, desi au rosu..
 3. BMW de Galati care trage de volan haotic si nu e atent la trafic, ci la telefon..
 4. Tupeu de taximetrist..jegos
 5. Se baga cu tupeu desi noi aveam cedeaza trecerea, iar mai apoi tot el injura, ca deh, era o doamna la volan si trebuia sa isi arate smecheria..
 6. O femeie care se incadreaza special pe banda de stanga ca nu suporta sa fie cu 2 masini mai in spate. Si tot ea intra cu tupeu..nu schiteaza nimic, ma apuca nervii..

1 comentariu

 1. trafic greu de suportat? pai cereti calitate de la transportul in comun! cereti unificarea transportului in comun de suprafata si subteran, bilete valabile in continuare la schimbarea liniei de transport etc. limitati deplasarile cu automobilul personal la situatiile in care aveti de carat obiecte, nu si pentru deplasari simple.

  pe-aci pe unde mi-s eu acu’ toate locurile de parcare din centru sunt cu plata si cu durata maxima a stationarii de 2h in intervalul 8-17, se dau masiv amenzi pentru lipsa sau expirarea duratei tichetului de parcare (15€ inmultit cu multiple amenzi rezulta cam mult), parcarile sunt scumpe, locuri putine. practic se descurajeaza transportul personal prin oras. si chiar functioneaza! foarte putina lume merge cu masina la munca spre ex. se foloseste in continuare de cei care locuiesc mai departe de oras, dar si acestia merg pana la primul Park & Ride unde un abonament pe 1 luna costa cam 10-17€ sau 10luni+2 gratis/an

  in timpul zilei mai mult puturosii de arabi freaca strazile in lung si in lat prin centru. altfel traficul e destul de relaxat. in timpul zilei. dimineata si dupa-amiaza e dezastru la intrarile si iesirile din oras (cozi de vreo 10-20km)

  nu te poti enerva pe trafic daca nu stai in trafic…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.