Nesimtiti ONLY

Adăugat de modream
Raportează ca șters! 102

ATENTIE! Contine limbaj licentios!!

1. dobitoc care blocheaza traficul
2. altul cu tupeu sa ma incalece…apoi nervos o ia pe aratura
3. tampit la volan, se crede acasa la el, in parcare, singur pe ulita
4. centura Ploiesti, habar n-are de sensuri giratorii, ochelari de cal
5. motociclistii nostri dragi, cum o ard ei pe rosu cu prima ocazie…

11 comentarii

 1. FireBlade

  +. Trecaretii pe rosu sunt niste idioti indiferent de utilajul pe care il manevreaza.

 2. mihaibzgica

  in ce zona se intampla prima faza?

 3. @mihaibzgica: Jos la Parcul Carol, Fantana Zodiac

 4. Ruhestand

  ce-a scos taranul brandul pe geam 😀

 5. Ce-i trebuia la maimuta din prima faza ? Culoar special ?

 6. ShadowGreywolf

  Penali rau. Tare rau !!!

 7. Scuze de „-” colega, am gresit!

 8. Totusi multi soferi habar nu au cum se circula in giratorii.

 9. Deci intersectia aia e dezastru. Nu se intalege mai nimic. Nu tu marcaje, nu nimic. O fi de intales pt cine sta in Bucuresti sau unde o fi filmat, insa pt mine e un mister cum naiba poate cineva sa circule in halul ala.

 10. furia rosie turbo

  Intreb si eu pe cel ce a postat filmul daca ai vazut ca nu poti trece de ce va-ti bagat pe linia de tramvai si pe patru randuri incurcand astfel banda de mers a celor ce vin pe drumul cu prioritate dupa care ceilalti fac manevre care duc mai departe la aglomerarea traficului,iar unde se ajunge nu mai zic ca-i mult de vorbit.Cunosc foarte bine intersectia si la fel de fiecare data toti cei care nu au prioritate merg la intimidare poate poate opreste vreunu mai fricos.Iar tipul cu Fiesta tine prelegeri tocmai celor carora trebuie sa le acorde prioritate,banuiesc ca le zice ceva de genul unde va bagati nu vezi ca e blocat de noi astia care nu avem prioritate.eu zic sa schimbam sensul indicatoarelor drumul cu prioritate sa fie cedeaza trecerea si invers poate facem un referendum. De remarcat faptul ca desi se vine dinspre Filaret in jos pe o singura banda,la fel si cei dinspre Cosbuc spre Budapesta in intersectie se ajunge pe trei sau chiar patru benzi daca pun si mopedul chiar cinci benzi, un fel de lasa ca-i fac prin dreapta,si tot asa mai departe,cei descurcareti de pe prioritate ocolesc prin spatele celui care filmeaza si isi continua drumul linistiti ,rabdarea e o virtute care la unii dintre noi lipseste cu desavarsire.ce se intampla daca ramaneau frumos unul in spatele celuilalt si asteptau sa treaca frumos fiecare nu obturau vizibilitatea celor care stau in mijloc asteptand sa treaca corect si probabil in 30 de secunde treceau toti.

 11. furia rosie turbo

  Deci care sunt nesimtitii in prima faza

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.