It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nesimtiti

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 68

O compilatie cu ultimii nesimtiti din 2017.

Acesta este si un test.

23 comentarii

 1. A trecut doar pe langa tine……doar n-ai disparut in neant intre timp…..Daca era un Ferrari mai ziceam…..

  • Presupun că zici de ăla cu Peugeot… dar nu înțeleg ce vrei să transmiți.

  • Vreau sa zic ca tocmai trecuse pe langa tine (0:50)……deci stia ca esti acolo si totusi intra si face manevra cu pricina ….ca si cand ar fi fost surprins ca te aflai acolo…..

  • Aha! Da, exact așa 🙂

   Ce nu am înțeles e de ce a claxonat.

 2. La faza cu ala de B alb daca nu avea STOP…cam trebuia sa-i dai prioritate de dreapta……nu? Sau avea? In film nu se vede….

  • Avea ditamai semnul de cedează, dar putea să se bage și nu încurca dacă nu se oprea. Eu puteam încetini din frână ușoară de motor și nu erau probleme. Mă grăbeam dar mai aveam câteva sute de metri până la destinație, dacă nu se speria că prostu’ nu exista evenimentul în compilație. Și dacă tot s-a speriat că prostu’ a trebuit să își confirme intelectul stând și înjurându-mă.

   Dacă cauți pe Google Maps strada Vaida Voievod cu Daliei o să vezi… acolo poza e cu niște copaci în dreptul indicatorului, acum e mai vizibil pentru că iarna și pentru că a trecut un uragan astă toamnă și a curățat niște niște crengi pe acolo 🙂

 3. La prima faza stai prea aproape de el https://en.wikipedia.org/wiki/Tailgating
  In anglia am primit amenda pt viteza, sa nu primesc si puncte am facut un curs unde sa pus problema asta, multi spuneau ca se simt presati cand cel din spate sta foarte aproape, distrage atentia s.a.m.d

  • Prea aproape era dacă mă băgăm în el. Sunt aprox. 2 lungimi de mașină între noi, abia plecasem de la semafor unde nu lăsăm 2 lungimi între noi.

   Nu cred că l-am stresat cu ceva, nu cred nici că știa că sunt acolo. Era pierdut in spațiu, care în sine nu e o problemă, atâta timp cât nu faci manevre bruște aiurea doar că tu te-ai pierdut.

   ‘Tailgating’ e cu totul altceva decât ce se vede acolo.

  • min4chars

   eu cred ca s-a speriat de semnul de cedeaza de pe partea stanga.

  • @min4chars: ar fi tragic 🙂

 4. Ak101Panda

  Fara a-ti aduce vreun afront dar pararea mea este ca nu ti-ar strica sa fi putin mai preventiv. In cateva din stuatiile mai sus prezentate ai fi avut timp sa reactionezi mai devreme
  P.S. Este posibil sa fie doar o impresie din cauza faptului ca eu vad imaginile stand confortabil in fata calculatorului 😀

  • E o impresie… ținând cont că nu s-a produs nici un poc consider că am reacționat suficient de devreme.

   Ține cont că poziția mea la volan e alta decât a camerei, semnalizarea la BMW nu am văzut-o de montant, la Peugeot la fel, deși la Peugeot fiind noapte am văzut că semnalizează, deși o putea face mai repede și i-aș fi făcut loc. Iar pe ultimul l-am văzut ca dovadă că am oprit și nu l-am claxonat sau forțat să oprească… a făcut-o singur de prost și gunoi de om ce e, că nu te poți aștepta la multe de la ciori cu BMW.

  • la ultima faza cu bmw-ul l-ai surprins nu se astepta sa intorci acolo.
   si eu sunt de parere ca in cazuri de genul ala trebuie sa te astepti ca nu te vede.

   iar de ce a incetinit primul (din clip) e treaba lui, tine cont ca doar a incetinit si nu a oprit.
   pare ca vrut sa se asigure sau se uita dupa ceva.

  • @arg: legat de ultimul, daca tot l-am susprins, si daca tot am oprit si nu am zis nimic, de ce s-a oprit si el sa ma blocheze si a inceput sa ma injure? Eu m-am asteptat sa nu ma vada, si am oprit, dar el m-a vazut, doar a considerat ca are prioritate.

   Iar primul, a franat tare, si brusc. De la aproape 50 la ora la viteza de mers pe jos. Conform legii nu e treaba lui, nu ai voie sa franezi brusc nejustificat… da, daca il loveam eram (si) eu de vina, dar nu e cazul ca intotdeauna tin distanta. Cand vrei sa te uiti dupa ceva sa sa te asiguri nu franezi brusc, tragi pe o parte si te reorientezi.

  • @ RebounD11
   e nasol cu astia care considera ca au prioritate de bemveu.
   eu vad ca a avut niste oameni pe trecere, nu trebuia sa injure ci doar sa-si ceara scuze.

   aseara in 5km prin bucuresti am claxonat de 10-15ori, la fiecare stop 2 benzi si dupa stop banda 1 ocupata de masini parcate. de fiecare data cei de pe banda 1 au intrat pe 2 fara nici un fel de semnal si m-au „inpins” pe contrasens.

  • Oamenii aia de pe trecere aveau rosu si au trecut doar ca s-a oprit asta.

 5. @ RebounD11
  la minutul 4:25 esti sigur ca avea cedeaza? nu cumva era intersectie nedirijata si trebuia sa acorzi cedeaza dreapta.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!