Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Nici centura nu este pentru oricine!

Adăugat de kukai
Raportează ca șters! 51

8 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  Era pregătit omu’ ! +

 2. Asta merita ani buni de racoare pentru fapta facuta.

  • nu racoare,la racoare se ‘specializeaza profesional’…doar niste mascati sa bata covoarele pe el

 3. Ete pentru faze de genul asta ar merita sa avem legea ca in State privind cumpararea, detinerea si folosirea armelor de foc

  • Esti constient ca atunci, cel putin teoretic, si indivizi precum ala din clip vor putea detine legal arme de foc pt „autoaparare”, nu?

 4. Nu mi-e foarte clar, dar dubistul nu s-a bagat cumva pe zona hasurata? si l-a sicanat un pic pe ala de voia sa faca stanga?

 5. Si de ar fi fost o mica sicanare, tre sa iesi cu sabia sa i arăți ca esti un mic Ahile? Locul specimenelor de acest gen e la răcoare

 6. Ambii au venit de pe B1. Șicanarea a avut loc mai devreme. Ambii au continuat înainte, nu a făcut niciunul stânga, dar s-au liniștit. Aș fi curios ce explicație are curierul de GLS (dubistul) in fata șefilor pt urma lăsată de sabia ăluia. După cât de liniștit părea când l-am depășit, șoferul Megane-ului nu e la prima ieșire de felul asta! Și avea și prințesa lângă el. Acum, zău, pt ce sa ții o sabie în mașină?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.