It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nici o treaba

Adăugat de Liciu
Raportează ca șters! 160

Eram linistit, ma intorceam spre casa, am zis sa nu ma enervez..

Ce mai caută lumea:
 • masina cu care nu ai nici o treaba
 • nici o treaba

7 comentarii

 1. Dar chiar asa ? Sa trabuiasca sa opresti pe loc secunde bune ca sa poate el trece. Iti dai seama ca orice calcul si-a facut (daca si-a facut) despre depasire i-a dat cu mare virgula.

 2. Aia ma intrebam si eu, oare si-a facut?
  Dar daca venea un TIR-ist iritat tare, ce se intampla ? :))

 3. Bine procedat !

 4. Mai nene, daca nu esti in stare sa apreciezi bine distantele, stai in banca ta si baga-te in depasire cand vezi ca nu e nimic pe sensul opus…
  +

 5. @Amerikanu: ai dreptate, insa mai e si faza pe care am patit-o eu aseara. O masina in fata reduce viteza pana la vreo 70. Eu imi fac calculul ca am timp sa depasesc, si incep manevra, moment in care desteptul accelereaza si el. Mi-a luat dublu ca timp sa efectuez depasirea, fata de cat estimasem eu (daca nu accelera). Si binenteles ca i-am dat emotii celui din sens opus.

  E invatatura de minte… nu mai depasesc pe unul care a redus viteza, ci stau nitel in spatele lui sa vad daca are de gand sa mearga cu viteza redusa constant, sau accelereaza din nou pana la viteza cu care circula initial. Deh, asta e dezavantajul cand nu ai o masina puternica.

 6. asta nu tine de apreciat distantele, asta era de-a dreptul orb.

 7. De obicei daca am timp, la gigei de genul, le scot semnul pacii pe geam…nu de alta dar daca tot incetinesc sa treaca domniile lor…sa-i si salut cum se cuvine. 😀

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!