It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nicio treaba #6

Adăugat de dieZen power
Raportează ca șters! 11

7 comentarii

 1. 1:17, și am oprit video-ul

  Ce-mi plac fazele acestea de se bat cap în cap. Tu mergi înainte de pe B2, iar dacă făceai sensul și cineva de pe B2 îți tăia așa fața, tot tu erai deranjat

 2. Frumos clipul. Două amendamente:
  1:17 în caz de accident cam plăteai. Marcajul este deficitar acolo dar tu erai vinovat pentru accident. Neasigurare la schimbarea direcției de mers
  – la utlima fază dacă era un polițtist acolo rămâneați fără permis și tu și cel BMW ul alb.

  • dieZen power

   La primul clip nu ar fi fost accident, eram pregatit sa opresc (sau sa mai fac odata sensul) in caz ca era hotarat(a) sa continue. Scopul clipului e de a informa asupra benzilor si marcajelor in zona aceea.
   Evident ca in caz de tamponare la noi e vinovat cel incadrat corect. Cel incadrat incorect n-am vazut niciodata sa fie tras pe dreapta. In cazul asta apreciez ca e chiar o greseala de incadrare, dar in restul cazurilor la acel sens e nepasare.

   La a doua, da, era in sensul giratoriu cel negru dar avea suficient timp si loc pentru a porni in sens, eu incetinind pe toata durata fazei. Ori, eu am considerat ca s-a oprit in sensul giratoriu (el) nestiind ca are prioritate sau ca e sens giratoriu. Multi cred ca e intersectie cu drum cu prioritate. De acord ca as fi fost sanctionat.

  • dieZen power

   P.S. La prima faza ambii am fi schimbat directia de mers, fiindca B1 nu se continua in sens, deci trebuia sa treaca pe B2.
   https://www.google.com/maps/@46.7524617,23.5770317,3a,75y,300.46h,69.69t/data=!3m6!1e1!3m4!1s9-Zbwo2Fxw_Mbqx0Ilok0A!2e0!7i13312!8i6656

  • În general este nepăsare în Cluj, sau poate neștiință. Dacă așa îi învață în școală:
   https://www.trafictube.ro/prima-cauza/

  • Îmi retrag cuvintele. Am vorbit din amintiri. Acum văd pe maps că au schimbat marcajul. Nu erai vinovat. Marcajul este corect și în sens. 100% vina ei/lui.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!