It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Niste idioti (2)

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 93

Clip cenzurat!

Actiunea e stransa de la inceputul lunii iunie… deci nu am prea avut evenimente majore sau multe (desi si ultimele 6 clipuri sunt din aceeasi perioada).

9 comentarii

 1. Ne ajuti cu o localizare pe google maps a intersectiei din faza #2? Pare ceva dubios acolo…

  • Ok, mersi de clarificari, am inteles. Cum ambele benzi de circulatie de pe Bd. Regele Ferdinand permit deplasarea inainte (prima si la dreapta pe Republicii), este firesc ca prima banda sa se continue in Nemoianu iar a doua sa fie folosita pentru a intoarce in rondul acela.

  • Mai mult, in rond (cu toate ca nu poti considera ca se vede) erau candva marcate 2 benzi. Daca vii de pe 2 benzi si in rond sunt marcate 2 benzi, e de dorit sa iti pastrezi banda. Logic ar fi sa fie marcata din nou intersectia asa cum ai zis tu:
   – B1 – dreapta sau spre spitalul de copii;
   – B2 – stanga spre gara prin rond sau intors spre catedrala tot prin rond.

   Rondul are latime de >6m pe cand breteaua are ~4.5m. La 4.5m daca e o duba parcata neregulamentar acolo, ambulanta trebe sa o cam ia pe linia de tramvai ca sa nu faca echilibristica.

 2. Eu is nedumerit de o chestie, desi trec pe acolo cam odata pe saptamana, tot timpul am crezut ca sunt 2 benzi.
  E vorba de 0.49, unde esti tu si baiatu care taie curba. Nu vad niciun indicator de selectie a benzii…

  • Sunt 2 benzi… randuri ca nu mai sunt marcaje:
   – o banda/rand continua pe bretea
   – o banda/rand continua spre Iosefin

   Pe bretea nu or fost niciodata 2 benzi marcate, legal nici nu ar incapea (nu ca asta l-ar opri pe Robu, vezi Bratianu).

   Oricum ai lua-o, nu iti trebe indicatoare sa ‘preselectezi’ corect.

   Varianta cu benzi marcate: https://goo.gl/maps/xvW9HpL7whP2 ca sa mergi pe bretea schimbi banda, deci semnalizezi si te asiguri. Varianta fara benzi marcate, adica cea din clip, doar de pe randul din stanga faci stanga.

   Cat despre baiatul care taie curba, daca nu franam cu scartait ma agata, deci nu s-a chinuit sa isi tina ipotetica banda/rand de pe bretea. Nu doar ca a facut stanga cum a facut, dar era sa scape masina asa ca a taiat curba… de la semaforul anterior a plecat cu scartait de roti si a mers foarte turat (nu neaparat tare, aveam cam 60-65 acolo viteza lejera de luat curba aia). Presimt ca se credea la curse si avea cauciucuri de iarna, eu nu ma grabeam, mai aveam cateva zeci de metri pana la destinatie 🙂

 3. @RebounD11 0:09 Urmatorul n-a mai indraznit s-o taie pe rosu. 0:22 Uneori claxonul are un efect magic: porneste semnalizarea tantalaului. 0:36 Probabil s-a invatat prost, a vazut ca-i merge si persevereaza.
  +

  • 0:09 – Nu cred ca a taiat-o nimeni pe rosu… dar ala cu Passatul gri a crezut cel din fata va forta galbenul. Inca tin minte ca inainte sa am camera am fost injurat si amenintat de un balalau cu o bata de baseball ca am franat la galben. Nu ma mir sa fi reactionat si cel argintiu la fel.

   0:22 – Daca claxonul ar fi asa de magic i-ar opri si din escaladarea mea in intersectii… „Not enough mana” 🙂

   0:36 – E spital acolo chiar la acea intersectie… poate de aia are si atata incredere. Problema ii ca spitalul e de obstetrica si ginecologie pe o parte si maternitate pe alta parte, iar la urarile pe care le primeste, util poate fi doar unor rude mentionate de altii nu si lui in caz de accident.

  • @RebounD11 Nu stiu exact care e temporizarea semafoarelor acolo, dar la 0:03 apare galben si probabil la fel e si pe sensul opus. Cei doi se apropie, Peugeot-ul de pe B1 incetineste vizibil pe cand Renault-ul trece in tromba. Daca galbenul tine uzual cam trei secunde, la 0:06 Renault-ul este fix inaintea marcajului de oprire si probabil a „agatat” rosul.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!