Niste idioti

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 24

Doua minute cu idioti.

Clarificari:
0:40 – am vrut sa zic ca idiotii NU sunt monomarca.
0:42 – ‘tati’ e cel cu Loganul de Prahova. Apelativul e de bine, era o fetita foarte draguta in spate 🙂
0:58 – am fost intrebat de semnul pe care i l-am facut eu lui.

Pentru manevra de la 0:49, detalii despre interactiunea cu angajatorul (clinica Regina Maria) mai tarziu. Ca sa fie mai interesant, incidentul a avut loc in Piata Regina Maria.

Nu contine cuvinte obscene
!

10 comentarii

 1. La faza a 2-a pe banda 1 de unde veneai tu, dupa intersectie erau parcati (ilegal, dupa cum e si semnul). „tanti” venea de pe banda 2 si a continuat pe banda 2.

  • Pentru a N-a oara, nu sunt 2 benzi pe breteaua aia.

  • Si nu e tanti, era un tip aparent maricel… si mai mult, nu atata ca dorea sa mearga spre 700 era problema, ci ca nu a semnalizat nimic si ca a tras de volan inspre mine intentionat cand era in dreptul meu la intimidare.

  • Nu sunt marcate două benzi dar s-ar putea circula pe două rânduri.
   El s-a ghidat după traiectoria Loganului din fața sa și a considerat că tu ai intrat în depășirea autoturismelor staționate neregulamentar.

  • @Bobita: cu mare risc. E ingusta breteaua, 2 dube nu incap in paralel, sau incap cu multa multa precizie 🙂

   In rond erau 2 benzi, s-au sters marcajele, dar e mult mai larg decat breteaua.

   Cat despre ghidarea dupa cel din fata… e stupid sa faci asa ceva fara sa gandesti. Acolo pentru ca foarte multi aleg traseul spre piata 700 de pe ambele benzi, eu sunt de acord cu un fermoar civilizat. Unde civilizat e cuvantul cheie 😀

  • Eu nu stiu de unde e asta cu „nu sunt 2 benzi pe breteaua aia”…

   Semnele de circulatie te contrazic. Ba mai mult este semn de oprire interzisa – cu risc de ridicare masini – nu exista niciun semn ca drumul se ingusteaza, iar cel de pe banda a 2-a intalneste doar „ocolire scuar prin stanga sau prin dreapta”…

   Asadar daca semnele nu spun altfel, nu prea ai dreptate; cat despre „regula fermoarului” se aplica, asa cum spuneai si tu in tarile civilizate, nu in Romania. 🙂

   Bafta!

  • „Eu nu stiu de unde e asta cu „nu sunt 2 benzi pe breteaua aia”…”
   Vezi tu marcaje de delimitare a benzilor pe breteaua aia?

   „Semnele de circulatie te contrazic. Ba mai mult este semn de oprire interzisa – cu risc de ridicare masini – nu exista niciun semn ca drumul se ingusteaza, iar cel de pe banda a 2-a intalneste doar „ocolire scuar prin stanga sau prin dreapta”…”
   Nu vad legatura cu oprirea interzisa… nici unul nu am oprit. Cat despre ocolirea, eu ce intalnesc? nu tot ocolire prin stanga si prin dreapta? Hai sa o luam altfel, daca si eu si el intentionam tot sa continuam in rond, el venea de langa marginea carosabilului din stanga si ajungea langa marginea carosabilului din dreapta, deci se urca pe mine. Ca sa ajunga sa iasa pe bretea, rezulta ca a trecut peste cel putin un rand de masini, pe cand cel care pleaca de pe randul din dreapta daca continua in rond ramane pe randul din dreapta, daca nu iese pe bretea. Nu se intersecteaza cu nimeni care nu isi schimba directia de mers. Asta ca sa nu readuc argumentul ca 2 masini in miscare pe breteaua aia e cel putin chestie de precizie, ca sa nu zic periculoasa.

   „Asadar daca semnele nu spun altfel, nu prea ai dreptate; cat despre „regula fermoarului” se aplica, asa cum spuneai si tu in tarile civilizate, nu in Romania. 🙂

   Bafta!”
   Si acolo nu tot timpul… problema ii ca aici in ciuda insistentelor nu prea lamureste nimeni situatia si nu sta nimeni sa avertizeze pe cei care o iau pe aratura. Cand dau zilnic de unul care nu stie ce ii ala verde intermitent, regula fermoarului e o utopie.

   Merci la fel.

 2. Melteanul cu BMW-ul cred că poate vira acolo la stânga din ce văd în imagini cu toate că pentru stânga era firesc să urmeze rondul virând la dreapta.
  Primul indicator „Înainte sau la dreapta” interzice pătrunderea pe contrasens prin virajul la stânga și acționează doar pentru intersecția înainte căruia este instalat.
  La următorul indicator „Obligatoriu înainte” unde are și „Cedează trecerea” nu îi permite să vireze pe liniile de tramvai cu care se intersectează. După ce trece și de această intersecție, nu mai are niciun indicator iar cei care vin din dreapta au „Cedează trecerea”.

  • Pot sa iti zic din surse sigure ca cei din dreapta au prioritate de dreapta si cand nu merg semafoarele 🙂

   Pe linia de tramvai nu ai voie sa circuli acolo nici cum. Daca faci manevra aia de fata cu Politia iei amenda. Am asistat la asa ceva. Cedeaza se aplica si pentru intersectarea cu cei din rond nu doar cu tramvaiu’ 🙂

 3. Este italian de la ROMA……N.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.