It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Niste tupeisti din ultimele zile

Adăugat de Aquadman
Raportează ca șters! 38

Participati inconstienti in traficul rutier

8 comentarii

 1. +, singurul lucru care mi se pare in plus e cel cu duba oprit, semn de oprire interzisa nu, linie continua nu, vizibilitate da, distanta dupa intersectie da, e perfect legal ce a facut, mai putin utilizarea avariilor care nu se justifica, daca nu avea avariile puse nu era nimic gresit

 2. @anonymus – referitor la duba, pentru mine a fost bine, am avut vizibilitate , dar era aproape de intersectie si pentru cei care virau dreapta era din scurt, crede-ma.

  • E o alta parere, pe mine personal nu m-ar deranja, chiar daca as vira dreapta, vreo 20 de metri tot sunt de unde incepi sa virezi(spatele masinii parcate), si era si lipit de bordura, hai sa fim intelegatori in situatiile de genul, mai ales ca era plina parcarea, si din ce vad el era la masina, nu a lasat-o acolo.

  • E deranjant sa te trezesti cu el dupa ce virezi dreapta.

 3. Carne de mici, nu piftie.

 4. RReferitor la cel cu microbuzul oprit la 15-20m dupa colt…sa-i Mut cu M de la Marmacie pe astia care opresc in drum cand au locuri de parcare langa ei. Chestia este valabila si pentru avariatul de la 0:32, care putea sa traga putin masina in intrarea din dreapta lui si pentru toti cei care se gandesc ca oricum este loc suficient pe langa ei. Vrem civilizatie si respect in trafic, dar asta include si asa zisele „chestii minore”…parerea mea.

 5. @Aquadman 0:10 Sunt curios daca ar fi incercat manevra asta in cazul in care se apropia un troleibuz 🙂 Probabil ar fi gasit rapid „R” 🙂
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!