It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Noaptea fara lumini

Adăugat de gambiano
Raportează ca șters! 94

Sper ca si-a aprins farurile pana la urma.

11 comentarii

 1. Acuma că ești în oraș și din neatenție mai uiți de faruri, să înțeleg. Că străzile sunt iluminate și nu te prea prinzi de omisiune. Dar când deja ești afară din oraș, pe așa vreme, chiar nu înțeleg. Doar dacă avea ceva defecțiune la sistemul electric, ceea ce mi se pare și mai grav dacă conștient a pornit la drum fără luminile funcționale.

  • total de acord

  • Daca vezi ca bordul NU-I iluminat nu inseamna ceva ?

  • @robwin_75 La masina mea (si probabil altele) mi se aprinde bordul cand sunt in modul DRL (ca niste pozitii dar mai puternice dar nu mai puternice ca faza scurta). In modul asta bordul e aprins dar n-am pozitii pe spate aprinse iar noate luminile DRL sunt insuficiente pentru a fi vazut pe ploaie sau ceata. Asa ca ma trebuie sa ma uit daca sunt intr-adevar aprinse luminile de intalnire.
   Drumuri bune.

 2. Nu stiu ce sa zic, dar si prin Bucuresti sunt din ce in ce mai multi. FOARTE MULTI! Si culmea, masini care au auto lights dar optiunea e dezactivata de sofer (voluntar sau involuntar).
  Mai sunt si genul ala de soferi care daca au bordul aprins (ca mai toate masinile din era asta) si vad lumina de la DRL zic gata, nu-mi mai trebe faruri.

  Multi 🙁 si barbati si femei.

 3. astazi am avut un drum spre Targoviste. Jumatate dintre masini nu aveau luminile aprinse. Pe ceata si lapovita. Repet, nu erau cateva masini, erau zeci. Incredibil, incredibil… nu am putut face o depasire tot drumul de frica pentru ca nu vedeam nimic venind din contrasens. Deodata ii vedeam cum apareau… incredibil

 4. Andrei Ciocan

  E ok clipul, e cu + dar vezi că iarna începe ( oficial ) la solstițiu, 21 / 22 Decembrie. Cu prietenie și nu o lua în nume de rău.

 5. @ClaudiuA de acord, cu toate astea, ai șanse mai mari sa vezi ca vine ceva din fata. Măcar acolo, un bec, o lanterna, ceva :))

 6. cele mai multe legume cu DRL-uri le-am vazut pe Clio hatch.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!