Normalitatea Bucuresteana ep. 1

Adăugat de Epic
Raportează ca șters! 26

5 comentarii

  1. In Bucuresti este normal sa o arzi ca zmeul pe B1 si sa-i tai fata la cel de pe B2. Nu zic ca cel care a iesit din parcare sau ce era acolo a procedat corect, dar aceelerarile acelea si taiatul fetei din scurt celui de pe B2, nu mi se prea par normale. Ce-i drept, eu nu stau in Bucuresti. Daca cel de pe B2 dorea sa iti dea peste nas, calca putin mai tare pe acceleratie, mai ales ca avea ceva sub capota, acum ori aveai numar de MM pe fata, ori erati toti trei claie peste gramada, pentru ca de oprit in timp util, oricum nu mai puteai sa opresti inainte de un eventual impact.

    • Sunt departe de categoria „zmeul soselelor”. Doamna din Audi a facut niste faze inainte de intersectie(pe care nu am apucat sa le filmez, uitand sa pornesc camera) si vroiam doar sa o depasesc si s-o las in lumea ei. Camera nu filmeaza cu acuratete schimbarile de viteza, din pacate, dar cand a vazut ca vreau sa o depasesc, a accelerat. Doar ca TDI vs benzina turbo, cam atat a putut si masina aia…

    • Epic … sa o depaseti da, dar prin dreapta ? of of of!

  2. țăranul ăla cu peugeot albastru care a ieșit ca pe câmp trebuia bătut bine

  3. gicuta13 Scopul era sa raman pe prima banda, ca sa pot face dreapta la delfinului, deoarece pe a 2-a era proptita doamna, iar pe a 3-a erau cei care faceau stanga, in dreptul benzinariei. Puteam sa raman in spatele ei, sau sa incetinesc cand l-am vazut pe ala ca iese de la pompe, dar a fost unul din acele momente in care pur si simplu nu am mai vrut.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!