Noroc cu camera, accident Belgia

Adăugat de Suhaib
Raportează ca șters! 116

Atenție! Dați volumul încet, din cauza goarnei! 

Cum e și în titlu, noroc ca am avut camera, căci am fost acuzat ca am lovit din spate 2 camioane…

Adevărul e altul… Al doilea camion din fata (un belgian)încărcat cu placi de beton, se uita la telefon, nu a apăsat frână, și nici nu a simțit cum camionul ii curge în spate, îl lovește pe ceh, care lasă frânele și vine spre mine.

A venit și politia, ne-au băgat într-o parcare aflata la 1km,si au ajuns la concluzia ca eu i-am lovit din spate, eu și cehul nu vorbeam nici franceza, și nici olandeza, polițiști nu știau nici engleza(ma mir), nici germana.

Dupa schiță de pe amiabila(deși erau 3  vehicule implicate), voiau sa ma scoată pe mine vinovat, pana au văzut filmarea. Deocamdată rămâne sa rezolvam cu asigurările.

Pagube :

Belgianul :absolut nimic, nici măcar zgârieturi,a plecat mai departe.

Cehul :faruri sparte, și niște zgarieturi, a putut pleca mai departe

Eu: capota de la motor îndoită, furtune și bidonul de antigel fisurate, antigel curs, am rămas pe loc, pana a venit service-ul și a rezolvat problema. Adică accidentul a fost în data de 05.12 la ora 15,pana în 06.12 la ora 13  am rămas pe loc

Totusi, drumuri bune!

 

 

13 comentarii

 1. Camera de bird ar trebui sa aduca un beneficiu de reducere a primesi de asigurare cu 50%..caci salveaza pe asigurarorul proprietarului in caz ca altcineva e vinovat.

 2. Politisti prosti :)) Nu e nevoie de camera pt asa ceva ! Ca sa-i lovesti din spate cam ce viteza trebuia sa ai si cam ce daune se produceau ,ca na pt a lovi pe cel din fata pt a-l impinge in cel din fata lui ..tu ar fi trebuit sa ai cabina distrusa complet

  • Normal, da asa e. Dar uite ca se mai întâmplă să vrea polițiștii sa își favorizeze proprii cetățeni.
   În cazul acela eram eu vinovat și le plăteam pagubele și la ceh, dar și la belgian.

 3. Vinovat cel cu cisterna, dar eu nu va inteleg, de ce va lipiti de cel din fata voastra ?? s-a vazut ca n-ai lasat distanta, din acest motiv este bine sa lasi putin loc, tocmai pentru a putea prevenii situatii de genul acesta.

  • Citeste descrierea. In cel cu cisterna se impingea altu din fata lui si el a lasat frana ca sa limiteze probabil pagubele lui.

  • Am citit descrierea, lasati mai mult spatiu intre voi.

  • Ai dreptate… Legea (cel puțin în Germania), ne obliga la 50 m distanta la viteze mai mari de 50km/h…
   Dar eram în ambuteiaj, ce distanta mai puteam tine?

 4. doctor faust

  belgianu’ in ce limba vorbea cu politistii?

  • Probabil franceza sau flamanda. Tare ma indoiesc ca nu stiau engleza, mai repede a vrut sa-l scoata pe al lor nevinovat.

  • Belgianul vorbea germana cu mine, dar și franceza și olandeza… Dar politisti vorbeau franceza.
   Asta mi s-a părut și mie, ca vor sa îl scoată pe al lor nevinovat

 5. Cum voiau sa te scoata vinovat? Belgianul a fost marlan, nu si-a recunoscut vina de la inceput, a declarat ca a fost lovit din spate?

  • Belgianul tot o ținea sus și tare ca el a simțit ca a fost lovit, deși ii explicam eu și cehul ca el a întrat în noi, dar degeaba… Făcea pe prostul.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!