Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Norocosul ghinionist.

Adăugat de Huffy
Raportează ca șters! 74

Acest clip trebuie sa atraga atentia atat soferilor, cat si pietonilor. Legea este clara. Pietonul are prioritate la traversare pe trecerea pentru pietoni, dar dupa cum bine stim toti, foarte multi pietoni traverseaza fara nici un strop de asigurare si cu ochii in telefon, iar o parte si cu castile in urechi. Asta, in combinatie cu un sofer neatent, poate sa duca la spital sau morga, iar faptul ca soferul ramane fara permis si bani, este mult mai putin important decat viata sau sanatatea oricui. Toti gresim. Nimeni nu este perfect, dar putina atentie de partea ambelor parti, nu o sa faca rau la nimeni. Datorita atentiei pietonului, de data asta totul s-a terminat cu bine pentru toata lumea. Permisul si banii soferului deveneau irelevanti daca pietonul era neatent si cu doi pasi mai in fata. Aveti grija de voi si nu va lasati viata si sanatatea in mana altora. Multumesc!

10 comentarii

 1. Am patit odata ceva similar: ma apropiam de o trecere de pietoni incet si cumva viteza mea redusa s-a sincronizat cu viteza pietonului care venea din dreapta, pe trecere, tinandu-i silueta constant in spatele stalpului din dreapta a parbrizului. Exact cand am ajuns in buza trecerii, l-am vazut, dar am apucat sa franez. Sunt mai mult decat paranoic cu trecerile de atunci.

  • In cazul de fata, soferul a fost gura casca. Se uita undeva in dreapta, in benzinarie sau la pasagera. Bine ca nu s-a intamplat nimic.

 2. Eu la fel zic. Tu ca pieton trebuie sa te asiguri pentru masini nu soferii acestora. Ei raman pe tusa o luna in timp ce tu ramai olog pe viata.

 3. E ciudat ca trage si in dreapta insa la secunda 5 se vede cum intoarce capul spre dreapta, si din reflex si mainile se misca putin, de unde si explicatia traiectoriei lui si probabil si motivul pentru care nu a vazut pietonul decat prea tarziu.

  • Intr-adevar omul s-a uitat spre dreapta, dar nu pot sa realizez cum de nu a vazut pietonul, acesta nefiind mascat de nici un vehicul sau de stalpul A din dreapta.

 4. Politistul a vazut clar ce s-a intamplat, oare nu trebuia sa porneasca girofarurile, ar trebui sa fie un reflex, automatism in astfel de situatii, adica nu te duci doar langa celalalt, lasi jos geamul si-l iei la rost ci faci totul ca la carte, sau alea le folosesc doar de Craciun. In rest perfect de acord cu comentariile de mai sus, Epic a punctat foarte bine!

  • Si eu ma asteptam la lucrul asta: girofaruri pornite, tras pe dreapta, apoi discutii si etc.

  • ca sa fiu ,,rau” pana la capat 🙂 la fel procedeaza in majoritatea cazurilor, cand dirijeaza traficul in cazul accidentelor, stau ca vitele in jurul masinilor rasturnate, masoara, se holbeaza la cum se holbeaza soferii care si ei incurca, facand poze, valuri de uimire, incetinesc pana la oprire, politistii isi pun mainile in spate si isi scot burdihanele la vedere
   – ce delimitare, ce dirijare a traficului, care semnalizare si atentionare, astea doar afara, in tarile cu apa calda

 5. nu stiu daca soferul se uita sau nu la pieton, dar dupa viteza pe care o are si cum se misca pietonul eu zic ca a fost mascat de stalpul A. am patit-o si eu de atatea ori, experienta m-a salvat ca stiu sa misc si capul tocmai ca sa nu fiu surprins, dar tot poti sa o patesti.
  oricum dupa ce iei carnetul, altfel traversezi ca pieton.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.