It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Noroi pe carosabil

Adăugat de cipoc
Raportează ca șters! 96

Cam asa se intampla cand utilajele ies din camp direct pe drum european. Poti avea norocul sa fie si un pic ud si o franare pe o asemenea zona te va duce direct in sant.

Se pare ca politia (din Roman probabil) s-a mobilizat pentru un asemenea caz (partea a2a a filmului) si au avut grija sa nu se intample niciun fel de incident. Bravo

4 comentarii

 1. Fara amenzi grele si repetate nu rezolva mare lucru. De data asta s-au mobilizat, dar cate cazuri de astea ati vazut? De cate ori ati vazut noroi adus pe sosele de utilaje care lucrau in anumite zone? Eu am vazut destule cazuri, dar asta este prima data cand vad politia ocupandu-se de aceasta problema. In cazurile fericite, am dat de indicatoare de avertizare(drum alunecos si limitare de viteza), dar foarte rar am vazut firme care sa curete rotile utilajelor iesite de pe camp sau santier. Felicitari politistilor respectivi. Cu o floare nu se face primavara, dar primavara incepe cu o floare.

 2. @Huffy cum sa amendeze politia romana noroiul din moment ce nu depaseste viteza legala pe sectorul de drum si nici n-are bani de spaga ?

 3. furia rosie turbo

  Tocmai ieri seara vorbeam cu un amic care a venit din Germania pentru sarbatori,el fiind mecanic de utilaj si chiar am discutat despre acest lucru,spunandu-mi ca si acolo se iese cu pamant pe strazi,cei drept mai rar ca la noi,dar se iese,asa ca la noi la ce sa te astepti cand sunt cartiere intregi de vile care nu au asfalt.Asa ca nu este ceva nou.Vino In Bragadiru care mi se pare in accensiune de cativa ani buni din prisma construirii si an de an in perioada asta,pe jos sa format o pojghita de pamant care mi se pare mai periculoasa decat poleiul,pentru ca la ala te astepti,eu ma rog sa ploua torential ca sa mai spele pamantul de pe DN.

  Si apropo de uimire un banc scurt:

  Tiganca il trezeste pe tigan noaptea:
  -Tigane scoala ma,un gandac mare pa perete.
  Scoala asta nervos;
  -Si „ceoi” vrea fa sa fie un Rembrandt.

 4. Mocirla care s-a facut in Iasi saptamina trecuta a fost ceva cu care nici nu poti compara urmele lasate de utilaje pe drumul ala.
  Daca vrei sa vezi ceva asemanator o poti lua de la Vinatori la Sculeni, pe anumite portiuni aveam senzatia ca merg pe piatra cubica mai prin toamna.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!