It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

O nouă postare cu slo-mos și freeze frames

Adăugat de vineri12
Raportează ca șters! 19

La a doua fază am omis să inserez descrierea indignării călărășeanului din Skoda care dădea mărunt din buze și larg din mâini că el semnalizase…

4 comentarii

  1. fetesti7504

    daca te uiti si tu mai atent pe filmarea ta o sa vezi ca deja semnaliza inainte sa faca dreapta …

  2. @fetesti7504 – DACĂ TE UIȚI ȘI TU MAI ATENT prin Codul Rutier, o să vezi că faptul că semnalizează nu-l scutește de a se asigura… Nu există „prioritate de semnal”… Iar DACĂ TE UIȚI ȘI TU MAI ATENT la filmarea mea, respectiv la 0:52, o să vezi că călărășeanu’ (cacofonie asumată) trage simultan de volan și de semnalizare, obligându-l pe cel cu Peugeot-ul galben să eschiveze.

  3. furia rosie turbo

    Ca sa fim carcotasi cum ziceai,daca tu ai dat semnal inaintea lui nici nu intra in discutie cine are prioritate,insa daca tu nu ai dat si el a dat inaintea ta,sau o data cu tine afle ca nu exista nici prioritate de viteza mai mare,sau de ma descurc mai repede.

  4. exista totusi prioritate de ‘ma asigur cand fac manevra, nu ma asigur si fac manevra dupa 10 secunde si nici fac manevra si ma asigur dupa aia’. se si vede ca inainte de asta mai face o data chestia asta cu trasul de volan si asigurare ulterioara.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!