It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Noul radar

Adăugat de Ochiul Nevazut
Raportează ca șters! 4

In lipsa boschetilor in care sa ascunda masinile (la intrare in Otopeni), politia rutiera foloseste cel putin un aparat radar montat pe un taxi

Ce mai caută lumea:
 • radar otopeni

11 comentarii

 1. Ochiul Nevazut

  Categoric DA. Detectorul facea ca toti dracii la apropierea de taxiul respectiv + ce n-a vazut camera, instalatia montata pe bord (vazuta de mine) cu ciumpalacul aferent in dreapta, nu la volan cum ar fi fost normal sa stea un taximetrist

 2. Se vede ca nu treci des pe acolo. Nu este radar, sunt taximetristii care asteapta in fata la Ana Aslan. Altfel, la cati trec cu +100 prin zona ar trebui sa se ia zeci de permise in Otopeni si totusi nu se intampla asta.

  • crismur65

   sa-l luminam pe asta micu’: radarul este amplasat pe pasarela, strict pentru informare 😀

 3. Confirm ca politistii folosesc alte masini decat cele inscriptionate pentru a folosi radarul. I-am vazut montand radarul intr-un Logan alb cu numere ordinare, de BH undeva intre Brasov si Deva.

 4. cosminftw

  E de la panoul de pe pasarela care iti indica viteza , nu era niciun radar pe taxi.

 5. bravo, chiar nu imi dadeam seama despre ce e vorba, varianta taxi-radar am exclus-o din start

 6. Detectorul s-a oprit inainte sa ajungi langa taxi. Daca era radarul acolo piuia si cand erai in dreptul lui si dupa ce treceai de el.

 7. La fel ca și precedenți nu cred ca era radar pe taxi. Prea undercover! În Reșița e un radar pe un Logan galben dar fără însemne de taxi.

 8. @crismur- sa-l lamurim pe asta mare: acolo e un panou care afiseaza instant viteza pentru auto care vin din directia Ploiesti spre Otopeni, nu e nici un radar. In alta ordine de idei, de cate ori trec prin zona in ultimii ani (si o fac in fiecare zi) nu am vazut radar acolo. Au ei pozitiile lor preferate (una inainte si una dupa zona asta) pe directia aia de mers.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!