It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nu se vede

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 77

Nu se vede. NU se vede unde e banda 1, se vireaza drepta de pe B2. Nu se vede linia dubla continua, se vireaza stanga, peste ceea ce a fost . Nu se vede linia continua, se intra pe contrasens. Nu se vede semaforul, se pleaca greu, chiar cu super-masina. Nu se vede zebra, se da ignore la pieton. Da, e semn de trecere la 1:27. Nu se vede  obligatoriu drepta, o frecam pe contrasens. Nu se vede numarul pe spate, politia da ignore.  Nu se vede semnul de oprire interzia ? No problem.  Il asteptam pe Garcea la examen aici. Nu se vede trotuarul ?  Ni problem. Stăm în mijlocul uliţei.  Zi de zi .
BTW:Se văd câinii când întorc capul ?
Cât mai aşteptăm marcaje rutiere decente în Bucureşti, în zona turistică măcar ?  Nu se vede că nu se mai văd ?

17 comentarii

 1. Ba se vede 🙂

  + +

 2. verdenpom

  @ochiifaradioptrii se vede jegul in loc de marcaje 😆

 3. Ursul Grizonat

  @verdenpom de cate luni e asa ? eu le-am sapat nmarul si arhiva a fost stearsa.
  Un lucru e cert. Cand a fost nevioe de marcaje pentru parada de 1 Decembrie au fost facute peste noapte. Multicolore, compelxe.

 4. cica o sa le faca, la primavara

 5. verdenpom

  ursule eu nu stiu cum e in bucuresti caci nu traiesc in capitala, dar oricum ar fi, lasa de dorit pentru capitala din orice punct ai privi

 6. Da ce l-ai lasat pe ala sa doarma la semaforul verde,cred ca ii f….m un claxon … 😉

 7. Ursul Grizonat

  @dorelu71 E o distractie noua. Vezi si http://www.trafictube.ro/ziua-zen/ la final. Tine putin de bunul simt … al vazului sa te pozitionezi in asa fel incat sa vezi semaforul care iti este adresat. A doua distractie ar fi sa-i frii claxoane si faruri cat inca e rosu, ar nu e frumos ca le lasa cu poc !

 8. din cate am observat masinilea alea de scoala erau in examen, unde i se scoala la garcea sa opreasca acolo opreste, unde iti spune sa mergi sa-l astepti acolo trebuie sa-l astepti, nu-i invata asa pe elevi cum credeti voi, nu mai fi asa perfect pt ca nu esti stii bine.

 9. la 02:15. autogara Filaret unde stau soferii de rep moldova. pei vizavi acolo mereu e asa, plus ca in zona aia cand se da examen auto proba practica mamaa sa vezi haos

 10. Gigi Contra

  Geefo e instructor. Daca Garcea zice sa-l astepti pe linia de tramvai stai acolo ? Filtrul gandirii mai functioneaza ? Eu unul nu suport oamenii care sunt pusi sa respecte o lege sau sa te invete ceva si ei nu respecta legea si nu respecta ceea ce trambiteaza.

 11. Atunci du-te si ia-l de gat pe garcea, de nu esti unde iti spune el nu vrei sa stii ce iasa, mare descoperire, da sunt instructor, la noi se dau intalnirile astea in parcari, in bucuresti vad ca se dau in mijlocu strazii si totusi care e problema daca sunt instructor?

 12. Si totusi cu ce te deranjeaza acele masini de scoala care stau pe interzis?Totusi stau pe un capat de banda si sunt 2 benzi libere … Te-ai fi bagat pe prima banda daca ar fi fost libera?Nu cred.

 13. @c0sm1nn fii sigur ca nu s-ar fi bagat pe B1, oricum ar fi instructoru e de vina ca asta e mentalitatea.

 14. Ursul Grizonat

  @Geefo Explica-ne lumineaza-ne. Calitatea de instructor conducatori auto, masina de scoala te excepteaza cumva de la respectarea regulamentului rutier valabi pentru toti participantii la trafic ? Pietonii pot stationa ca popandaii in B2 cum vor ei ? Vrewi un material de sinteza despre tampeniile majore comise de instructori ? De la iesitul pe traseu fara lumini pe spate, in mod deliberat si pana la intors fix pe trecerea de pietoni ? Bagam…
  @c0sm1nn Daca tu stateai pe interzis, umblai la buzunar. Mentalitatea mea (si nu sunt singurul nebun) e ca legea trebuie respectata de toata lumea, inclusiv de propovaduitorii legei si de gardienii legii. Propovaduitorii aici sunt instructorii. Cum ma inveti tu prin exemplu sa respect legea cand tu nu o respecti ?

 15. Nu te supara, daca nu ai avut parte sa cunosti examinatori pana acuma nu vb lucruri pe care nu le stii, adevarat si eu am vazut multi instructori care nu au nicii o treaba cu meseria pe care o fac, nu te contrazic nici ca aveau ce sa caute in acel loc unde este oprirea interzisa, si din cate observ eu in prima masina este examinatorul, deci ……. , nu mai aruca cu pietre fara sa stii de ce, am vazut examinatori care au trecut pe rosu intentionat, eu ca instructor nu imi permint sa fac asa ceva, eu ma invart intr-un loc de 1000 de ori sa imi gasesc un loc de parcare doar sa nu parchez unde apuc si de multe ori sunt prea corect, imi pare rau ca nu am camera de filmat in masina sa iti pot arata cat respect au participantii la trafic fata de o masina de scoala, mai putin si suntem ca rusii, mult nu mai avem.

 16. Ursul Grizonat

  @Geefo Ar fi cgiar interesant se filmat dintr- maina de scoala . Cu mai multe camere, jocul pedalelor, etc. In Bucale e plin de gunoaie care citesc ziarul, integrame, etc, de parca ar fi in taxi. Despre aia cu becuri arse am mai zis. Poate gassti o camera de imprumut. Cred ca te-ai prins de la cine.

 17. Te-ai crucii daca ai vedea cate faze vad eu in oras intr-o singura zi, trebuie sa strang de curea si sa imi cumpar o camera, in legatura cu colegii ziaristi, eu nu am incredere in elevi sa pot citii ziarul sunt mult prea precaut sa pot face asta si incerc sa le expic ca trebuie sa conduca preventiv-defensiv.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!