It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nu dai prioritate la pietoni – te ia politia

Adăugat de ady
Raportează ca șters! 268

La unirii in intersectie. Scuzati rasul isteric insa ador cand se intampla asa ceva.

Ce mai caută lumea:
 • cand are verde o masina si un pieton cine are prioritate

16 comentarii

 1. Dar sigur sigur era verde pentru pietoni? Ca parca e prea libera trecerea.

 2. BuGabriel

  Mi se pare mie sau tataie era pe trecere înainte să se facă verde la el (adică a început să treacă când era roșu, cum se întâmplă frecvent în București)?

 3. VillageIdiot

  @Mihaela, la secunda 5, sub semnul de „Trecere de pietoni” exista un galben intermitent pietonal 🙂 deci da, era verde pentru pietoni.

 4. Busted! Absolut minunat. PS: Cat de raton sa fii sa dai minus la astfel de superbități?

 5. Si eu eram nedumerit insa va confirm ca ERA VERDE pentru pietoni. La momentul 0:08 se vede putin semaforul pietonal si se distinge verdele.

 6. Ce bine te-ai distrat :))

 7. tataie se grabeste dar de multe ori se lasa cu accidente in cazul de fata am urmarit cu atentie filmarea ,cand sa dat verde la pietoni tataie cu sacosa in vant era deja la jumatatea treceri dar tinand cont ca acolo era un motociclist politist care de abia astepta greseala cuiva cel in cauza cu gipul ar fi trebuit sa opreasca si astfel numai avea bataie de cap,dar ce sa faci toata lumea se grabeste, traim in secolul vitezei !

 8. Merita si o geanta ! :))

 9. melteanul pieton 30 zile ,+ film

 10. deci asta e cam ca faza cu PCT si depasirea pe linia continua. Regulamentar este discutabil spre gresit, moral… nu cred ca e cineva sa opreasca in astfel de situatii cu pietonul pe rosu si aflat in lateral. se vede ca atunci cand a inceput sa clipeasca galbenul intermitent, pietonul e deja la B2 si masina e cu portiera spate in dreptul pietonului.

 11. Ursul Grizonat

  Un Garcist fomist si un mos nesimtit. Garcistul fomist putea sa-l alerge si pe ala cu platforma deschisa de pe banda de langa axul drumului.
  Cand pietonii pleaca de aici http://goo.gl/maps/OrtJ pleaca la robinet. Despre „bravul” motociclist nu pot sa spun decat ca acomis un „mic” abuz, as usual. Pana ce legea nu va prevede audierea pietonului, ne bazam doar pe calitatile de medium ale politaiului, pe faptul a stie el ca peetonul vroia sa traverseze auba, ca nu astepat vreun taxi sau dupa caz, vreun TIR.
  Pune mataluta undeva filmul de dinainte de viraj, sa se vada bine ce culoare avei la semafor si de cand. Apoi analizam la rece s vedem ce culoare avea pietonul cand era deja pe carosabil.
  Politaiul pierdea moral ceva dca dade o goarna scurta cand a vazut mosul sinucigas in actiune ?

  Sunt satul de pietoni sinucigasi care sar de pe trotuar cand vad verde, indiferent daca n intersectie mai sunt masini care poate ar vea sa elibereze centrul intersectie, etc…

 12. Eu zic ca pietonul n-avea ce sa caute acolo din moment ce era deja pe la jumatatea benzii cand s-a pus verde, dar din moment ce s-a pus verde pentru el gogu ala trebuia sa opreasca si nu a facut-o. Bine putem lua in calcul faptul ca n-o fi vazut calumea semaforul, pentru ca noi, soferii, trebui sa ne chinuim sa vedem ce culoare sunt semafoarele pentru pietoni pentru ca autoritatile nu s-au gandit sa le orienteze in asa fel incat sa le vedem si noi mai bine.

 13. Ursul Grizonat, sa-nteleg ca tot Politia este de vina si acum nu?
  Unii dintre voi suferiti de mania persecutiei, tata.

 14. @Ursul Grizonat — de vina e pietonu ca traverseaza pe verde…dar si politistul e de vina — opreste un posesor de jeep :O:O:O

 15. nu cunosc intersectia insa:
  1. mosulica mai avea putin si sarea si pe masina de politie (secunda 3) care se opreste pe dreapta cu nesimtire si pune avariile (probabil e vreun mec in zona si avea un gol in stomac)…
  2. semaforul respectiv (secunda 6) pentru pietoni pare sa indice rosu intermitent, cea ce inseamna ca urmeaza sa se faca verde (sau asa stiu eu ca functioneaza)
  3. mosul era deja pe banda a 2-a langa suv
  4. a scurt timp se face verde pentru pietoni (secunda 8 cum ziceti voi, eu nu am vazut verdele de la semaforul pietonilor, probabil din cauza calitatii slabe a filmului nu am reusit sa disting culoarea…)
  5. tu de ce ai trecut peste trecerea de pietoni daca mosulica nu se urcase pe trotuarul din stanga ta? putea in orice secunda sa pice pe asfalt si sa-l calci pe gat…

  nu ma pronunt nici cu minus nici cu plus…
  nu cunosc zona…

 16. fals, cunosc intersectia ca trec zilnic prin ea si pietonul (mosul) era pe verde, chiar spre finalul perioadei de verde, in nici un caz la inceput.
  acolo intotdeauna trece un mare puhoi de oameni de la unirea, iar cei care fac dreapta in sus spre coposu asteapta sa treaca acest mare grup, dar apoi un pieton care nu a prins startul cu grupul si ajunge cu 10 sec mai tarziu sa traverseze de unul singur (tot pe verde, ca tine mult), e ignorat de masinile care sunt presate de cei din spate cu claxoane.
  situatii din astea se intalnesc prin multe intersectii din bucuresti si sunt exclusiv cauzate de setarea absolut cretina a timpilor de semafor, cu zero consideratie pentru pietoni si cam tot atata pentru fluxurile de masini

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!