It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nu fi nehotărât în trafic

Adăugat de dozer2k
Raportează ca șters! 77

6 comentarii

 1. Wow, ce noroc

 2. rasta4ian

  Vai! Nu s-au atins!?
  As fi curios, o fi fost incepator sau era vre-o doamna la volanul autoturismului?
  Nehotararea in trafic de multe ori genereaza situatii neplacute. Niciun pic de anticipare, de evaluare a situatiei, a mers inainte pe principiul „am prioritate”. Datorita nehotararii, cel cu masina de gunoi a crezut ca il lasa si a mutat privirea spre a se asigura din dreapta. De aceea, in asemenea situatii este foarte important contactul vizual cu celalat sofer, sa fii sigur ca i-ai inteles intentiile. Sofatul nu inseamna privitul la 2 metri in fata masinii!

  • Undeva la ~20cm a fost distanta intre ei. Foarte Aproape.

   Era un domn (~50-60 ani) la volan. Mai era cu cineva in dreapta, presupun ca a fost absorbit de conversație și conducea pe ‘auto-pilot’.

 3. HaterInTrafic

  nu are nicio relevanta ce ziceti voi acolo. e neacordare de prioritate. nu are ce cauta cu permisul in buzunar „gunoiul” ala de om

 4. Ala cu camionul a aplicat prioritatea de gabarit. S-a gandit ca doar ala cu masina nu e nebun sa nu franeze, s-a bagat la intimidare. Astfel de specimene, care fac asa ceva cu camionul, ar trebui lasate fara permis cate un an cand se intampla ceva.

 5. Deci daca un sofer (cu sau fara experienta prea multa, irelevant…) incetineste putin pentru ca vede o situatie potential periculoasa, automat e de vina pentru tot ce urmeaza, fiindca a fost „nehotarat”??
  Pai fix ala cu camionul e nehotarat! La inceputul clipului era deja bagat aiurea un pic cu botul camionului pe drumul cu prioritate, dupa care la secunda 6 mai inainteaza putin (la fel de aiurea), si opreste din nou la secunda 7, ca apoi la secunda 9 sa se bage aiurea mai departe!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!