Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Nu renunt la masina in Bucuresti!

Adăugat de Asimplu
Raportează ca șters! 7

7 comentarii

 1. Iei un exemplu personal si-l generalizezi complet aiurea. Adevarul e ca majoritatea sunt comozi si nesimtiti. Eu chiar si azi am folosit STB , 2 mijloace diferite si a fost super lejer.

  • Eu vorbesc prin exemplu personal si prin video-ul meu ii invit si pe altii sa ne spuna exemplele lor si eventual sa ma contrazica. Accept cu placere discutiile constructive, chiar daca nu sunt de acord cu ceea ce spun eu. In legatura cu exemplul tau, ar fi folositor daca ne-ai spune exact despre ce mijloace the transport in comun este vorba, eventual numarul/linia lor. Numai bine!

  • Tramvaiul 10 / 1 merge foarte bine si e rareori foarte aglomerat.
   La fel si 41, cu exceptia catorva varfuri de trafic care pot fi usor evitate de multi ca nu toti au ora fixa de intrare la job merge senzational.

   Am colegi care vin zilnic cu metroul si nu le pica gradele, oameni cu salarii foarte mari. Cu un pic de planning poti evita linistit cele 2 ore pe zi cand intr-adevar e sufocant.

  • Concluzia de joia trecuta, a unui copil de 5 ani dus aproape zilnic la gradinita cu tramvaiul 1, la ora 8:30: „Tati, eu vreau sa ma spal bine de tot, ca sa nu miros precum oamenii aia din tramvai”. Ca parinte, iti pica tare greu asa ceva…

  • Deci tot la comoditate revenim? Am mirosul foarte sensibil si sunt sub 10% din ocaziile cand merg cu STB sa ma deranjeze mirosuri.
   Plus ca alea nu te omoara, ca mirosul emanat de unii parinti din janghine diesel cu DPF off.

  • Faptul ca ai pus label direct cu „parinti cu dpf off” imi da multe de inteles. Eu ma opresc aici. Numai bine!

 2. Excelenta analiza +++++

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.