It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nu stiu ce e in capul lor

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 57

Nu pot intelege astfel de manevre. Hai ca neamtu si-a cerut scuze. Poate nu cunostea zona, se uita dupa OZN-uri si intre timp tragea de volan dreapta … dar restul?

14 comentarii

 1. mfdunhill

  la ultima faza nu am inteles. la viteaza aia doreai sa faci dreapta?

 2. mfdunhill

  @Rebound la ultima faza pe ploaie mi se pare ca intra prea tare in intersectie pentru a face dreapta intr-un unghi de 90 grade.

 3. Pare mare din cauza lentilei cred, dar nu a fost mare.

 4. Mult prea mare viteza in viraj. Daca-i loveai erai bun de cheltuiala.

  • Passat B6

   De cand?? Erau pe rosu! Parintii lor erau buni de cheltuiala…

  • Zici tu? Iar viteza nu a fost mare. Daca ar fi fost mare loveam pana acum pe multi nu? Uite ca nu a fost cazul.

  • @Passat B6
   Sa nu cazi in capcana in care cad multi si anume ca daca lovesti pe cineva care trece pe rosu sau trece prin loc nepermis scapi cu basma curata.

   Uite de exemplu cum poti lua un an cu suspendare

   „Cazul unui accident petrecut în ianuarie 2011 a fost soluționat defintiv de judecătorii Curții de Apel Timișoara pronunțând în cursul acestei săptămâni sentința finală într-un dosar destul de complicat, în care vina pentru producerea accidentului mortal i-a aparținut atât șoferului, cât și victimei.
   Accidentul, care avut loc pe splaiul Brediceanu din Lugoj, s-a produs după ce o bătrână de 82 de ani a traversat strada prin loc nepermis, fiind accidentată de un șofer care circula cu o viteză de aproximativ 45 de km/h. Bătrâna a murit la spital, iar magistrații Judecătoriei Lugoj au considerat că vinovăția pentru producerea accidentului le aparține în egală măsură victimei și șoferului.
   Judecătorul, în baza unui articol de lege care prevede că „participanţii la trafic trebuie să aibă un comportament care să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei, să nu pună în pericol viaţa sau integritatea corporală a persoanelor şi să nu aducă prejudicii proprietăţii publice ori private”, a găsit că şi victimei şi şoferului le revine 50 la sută din vina pentru producerea accidentului şi l-a condamnat pe tânăr la un an de închisoare cu suspendare. Sentinţa a fost atacată cu apel, la Curtea de Apel Timişoara, unde decizia de condamnare pentru ucidere din culpă a fost menţinută. Judecătorii l-au condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru ca şoferul putea evita accidentul dacă circula cu maximum 30 de km/h”

   Sursa:
   http://adevarul.ro/locale/timisoara/un-barbat-femeie-omorat-doi-oameni-conditii-identice-fost-declarata-nevinovata-fost-condamnat-1_57fa35ba5ab6550cb8656b64/index.html

   Asa ca mai bine conduci preventiv si cerebral. Asta te scuteste de o gramada de probleme. Chiar daca teoretic dreptatea e de partea ta, in justitie poti avea surprize.

  • @vasco: Vezi ca nu e acelasi lucru. Cel din articolul dat de tine a incalcat legea. Unde s-a intamplat accidentul ala in Lugoj limita era de 30 la ora (apropierea de o trecere de pietoni, nesemaforizata, pe un drum cu o banda pe sens si cand a schimbat directia de mers). Daca el era in afara legii automat are partea lui de vina. Eu zic ca judecatorii au decis corect acolo.

   In cazul lui @DTC nu e nici pe departe aceeasi situatie. Pe langaca viteza lui nu e mare ca a oprit aproape pe loc la frana in ciuda carosabilului ud. Iar copiii aia erau singurii in ilegalitate (treceau pe rosu). Nu ai cum sa respecti regulile si totusi sa fii vinovat.

  • Passat B6

   Vorbesc din experienta…

  • Cand ma apropiam de curba eram in franare. Si tot in franare eram si in viraj + frana de motor. Nu aveam mai mult de 30 la ora iar asta se poate vedea ca am oprit aproape instant masina. (ABS-ul a intrat din cauza ploii) In schimb, pe aia i-a durut fix in dos de culoarea semaforului cum pe multi ii doare la acel semafor.

 5. @DTC La unii probabil nu prea multe. Poate la neamt a fost doar neatentie, pentru ca si-a cerit si scuze apoi.
  +
  P.S. 1:14 N-a fost in regula 😉

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!