Nu vor să rotească de volan să își țină banda

Adăugat de Parpanghel Brother
Raportează ca șters! 3

Peugeot roșu schimbă banda și fără semnal, iar dacă cel cu loganul albastru își ținea banda nu mai era dramă cu claxoane și nu se mai criza aiurea că tot în direcția aia mergea și tot pe prima bandă rămânea.

Loganul albastru a ales să schimbe banda de pe 1 pe 2 ca apoi să treacă iar pe prima bandă, cum a făcut și cel din față cu mașina roșie.

Asta pentru că le este lene să mai rotească dreapta și apoi stânga, ei țin drept. Ce este mai grav este faptul că ei cred că eu aș fi schimbat banda de pe banda 2 pe banda 1 și le-aș fi tăiat calea, când de fapt ei se duc de pe 1 pe 2 și apoi pe 1.

2 comentarii

  1. Inaptul Sef

    multi soferi au orbul gainii, banda e cum se uita ei… nu cum este desenata

    iti recomand sa pui pariu cu omul pe 500 de lei data viitoare cand ai un argument d-asta si sa ii arati filmarea. Faptul ca realizeaza ca este prost il darama mai mult decat faptul ca trebuie sa gaseasca scuze sa nu dea banii promisi.

  2. Vai de mama lor. Mor de oftica ca atunci cand sunt prosti facuti gramada , mai si vocifereaza si nu te lasa sa vorbesti si tu.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.