It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Număr idioţii …

Adăugat de ochifaradioptrii
Raportează ca șters! 54

… în fiecare zi – de mai multe ori pe zi!

Sageţile verzi indica modalitatea regulamentară de a pătrunde în rondul înconjurat cu roşu; dar nimeni nu respectă asta – toţi intră şi ies haotic din intersecţie!! Ma enervez mereu din cauza acestor idioţi..

16 comentarii

 1. trebuia sa blochezi camionul pana dadea cu spatele sau venea politistul 🙂

 2. Da, asa ar fi fost funny. Cand suntem in mijlocul situatiilor nu ne vine sa actionam asa…; lasasem pustoaica la scoala, intarziasem la serviciu – nu aveam chef de sicane…

 3. Nu stiu cum e la altii, dar mie mi se pare foarte nenatural cum e organizat rondul acela. Zici ca esti in anglia unde sensul girator e in sensul acelor de ceasornic.

 4. @ochifaradioptrii , modifica tagurile de la clip, in sensul ca trebuie sa bagi cate unul in „casuta”, dai enter, apoi urmatorul, nicidecum toate gramada cum sunt acum.

 5. Thomas, done. Dadusem copy-paste de pe Youtube, fara sa mai pun virgula intre cuvinte…

 6. Vecinu, legat de sensurile giratorii – pana acum cred ca 2 ani, cei din Sua nu stiau ce sunt alea (si acum sunt f. f. putine) si sa vezi ce nedumeriti sunt. Sunt pe internet tot felul de tutoriale de cum sa circuli printr-o astfel de intersectie (THIS CIRCULAR INTERSECTIONS ARE CALLED ROUNDABOUT :)) :)) )

  http://www.youtube.com/watch?v=X0RcTWEBtYM

 7. spital bacau /:)?
  ________________________________
  Raspuns – da Paul!

 8. …si se mai intreaba multi dc se circula asa de greu , daca unii se comporta ca niste bizoni !

 9. nu cunosc intersectia,dar eu daca eram in locul tau il luam de minecuta pe cap de creta si-l duceam acolo sa aplice legea,nu ca in craiova unde daca nu au ce sa le faca la cei ce blocheaza benzinariile,le sunt date amenzi pt „tulburarea linistii si oridinii publice prin folosirea abuziva a claxonului”.acum de ce nu aplica legea,ca doar militianu era la cca 30 metri de locul filmat?…stima si un +

 10. camionagiu

  lasa mah ca politia ne da amenda ca nu purtam centura de siguranta 😉

 11. Te-a suparat tare amenda asta, camionagiule, ha? Vad ca scrii peste tot despre asta. Am si eu o singura amenda la activ, luata in 2010, pentru ca nu mergeam cu pozitiile aprinse pe drum european… m-au gasit pe mine fraier…!!

 12. camionagiu

  pai cum, ma? imi dai amenda ca nu port centura, ca opresc pe OPRIREA INTERZISA pe o banda unde mai sunt 7 masini „parcate” (din 3 benzi plus linia tramvaiului) si imi ridici masina inainte de Craciun, cand pe o strada din spate, la 100 de m era full de ilegalitati, pai pana mea, e nesimtire la greu

  Analizeaza cu atentie LINK

 13. Intersectia respectiva are nevioe urgent de reorganizare – dar cine sa o faca astia nu sunt instare sa faca un zid de beton pe mijlocul DN 1- pana la Comarnic.Asta cu reorganizarea „e grele rau”

 14. Foarte bine ca va luati amenzi ca nu purtati centura, chiar nu inteleg cum un sofer nu stie ce risca daca face un accident mai grav decat o tamponare.

 15. Cred ca ar fi trebuit sa il pui si pe politai

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!