Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

O seara si o zi

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 13

Clip necenzurat!

Sunt convins ca cineva imi va gasi greseala si abia astept sa o aflu 🙂

11 comentarii

 1. Sincer, eu nu inteleg cum este intersectia aia cu ”puncte cardinale”, deoarece sunt doar 2 drumuri, din cate se vede pe filmare: unul la stanga si unul la dreapta….
  Care-i drumul de mers inainte?

 2. @Steel: Ala care se duce spre stanga e considerat inainte. Eu, non-timisorean, asa interpretez indicatorul de preselectie a benzilor si sagetile de pe asfalt.

  • Cristi: pai, atunci de ce mai este si sageata la stanga, daca drumul spre stanga este inainte, drumul spre dreapta este in dreapta?
   Lipseste drumul spre stanga… 🙁

   @ReboundD11: facand abstractie de dungile de pe asfalt, indicatorul de presemnalizare a intersectiei nu-l inteleg.
   Oricum, mie mi se pare ciudata rau intersectia..

  • @Steel: ai vazut clipul pe care ti l-am trimis? Eu zic ca indicatorul ala se muleaza perfect pe benzile din intersectie.

 3. Am văzut intersecția în multe clipuri de-ale tale… bănuiesc că este totuși o intersecție majoră în oraș, și din ce văd în clipuri bănuiesc mai departe ca nu e străină de accidente destul de dese… Chiar încă n-au învățat localnicii cum trebuie să meargă pe-acolo, sau este o chestie de „fentă”, gen să depășească coloana care se face spre dreapta?

  • De cand e semaforizata corect sunt mult mai putine. Cam 1 cu victime la 4-6 luni si cam 1-2 tamponari pe luna estimez eu din ce vad la stiri si cioburile de pe carosabil… pe de alta parte circul relativ rar cu masina prin zona cam de 2 ori pe satpamana deci maxim pot fi de 3 ori mai multe.

   Inainte de semaforizare… atunci era intersectia care te facea religios. Am cunoscuti, carora le-am recomandat taxiul sau transportul in comun, care ziceau ca atunci cand ajungeau la intersectie puneau avariile si dupa ce isi calculau traseul si se orientau abia atunci plecau de pe loc si ignorau claxoanele si injuraturile. Desi circulam si mai rar pe acolo, am vazut doar eu 3 accidente mortale pe viu si cam de fiecare data vedeam o masina rasturnata sau proiectata pe borduri/zone verzi/trotuare fie intamplarea pe viu, fie masina lasata de la ultima intamplare. Si acum cand pica semafoarele e putin haos si risc mare de accidente.

 4. Nu imi dau seama care ar fi impactul pentru cei care intra in intersectie din stanga, dar oare nu ar fi mai putut fi facut marcajul de „inainte” (pentru banda pe care te afli) si pe dreapta benzii ca sa indice clar ca banda aia se duce spre strada pe care intri + o banda continua cumva din punctul in care banda celor din stanga ta ajunge in punctul de „conflict”?

  • Pai impactul pentru cei care ar veni din stanga ar fi ca nu ai pot sa mearga legal inainte 🙂

   Oricum, daca marcajele astea sunt greu de urmat, mai baga unul si le da ecran albastru 😀

 5. Care o fi „inainte”…?
  Intersectie mai cretina rar vad.
  Am carnet de multi ani dar nu as stii cum sa merg acolo.

  • Cat de greu poate fi sa tii marcajele alea de ghidare? Cat de greu e sa vezi ca inainte e exact directia in care privesti cand stai la semafor? Intersectia e extrem de logica, semnalizata si marcata… daca asta ti se pare complicat, imi pare rau ai carnetul degeaba de multi ani. 😆

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.