It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Oameni faini

Adăugat de ungadrian
Raportează ca șters! 103

Oameni faini.

24 comentarii

 1. Ai oprit ca sa treaca cei din spatele tau ? N-am mai vazut asa ceva ! Sunt atat de uimita incat as pune si cateva emoticoane ca sa- mi exprim mai bine starea. Dar nu le am .Nu le-am avut niciodata. Nu stiu pe unde s-au ascuns.

  • Da, sa stii ca sunt foarte multi colegi care fac acest gest.

  • sa stii ca nu am vazut absolut nici un sofer de nici o categorie sa faca manevra asta. Mai demult era trecuta chiar in legislatie.
   Scuze, am comentat initial la postul de mai jos

  • autofidel

   Da, este adevărat, am întâlnit și eu un om fain de ăsta la ultimul drum dinspre Bacău spre Brașov, eram vreo 10 mașini pe serpentine în spate la un tir, când văd că trage pe dreapta unde era un loc mai mult pentru mașini mici decât pentru tiruri. După ce trecem toți de el, mă uit în oglindă și văd că iese imediat din parcare, deci nu oprise din alt motiv.
   Îți mulțumesc ție pentru manevră că lui nu am avut șansa să o fac.
   Drum bun!

  • Sunt sunt..Mai ales pe DN1A am intalnit destui colegi care fac acest gest.. Drumuri bune.

 2. Oricum, iti multumesc in numele lor. Am ramas fara grai. Intr-adevar, oameni faini in clipul tau….

  • Multumesc si eu de apreciere, imi pare rau ca nu mi-a intrat in reflex sa salvez aceste gesturi(multe la numar) care pentru mine sunt faze obijnuite, in schimb reflexul meu de a salva clipuri se bazeaza pe idiotenii din trafic, din pacate.

  • sa stii ca nu am vazut absolut nici un sofer de nici o categorie sa faca manevra asta. Mai demult era trecuta chiar in legislatie.

 3. Respect!

 4. Personal, am intalnit mai multi tiristi care m-au ajutat sau mi-au facilitat o depasire decat din cei de la polul opus.
  Mai mult, acum ceva vreme, la un drum pana la Arad, vreo 100 km cred m-am tinut dupa un TIR. Mergea super bine, constant, nu am simtit nevoia sa-l depasesc.

 5. Gestul din video il poti vedea numai la colegii profesionisti,care nu vor sa tina o intreaga coloana de masini in spate,indiferent de categoria cu care sunt conduse.
  Si eu mai fac asta cand sunt pe valea Oltului ori Timisul de sus,cand am camionul full de marfa si abia trage motorasul.Trag un minut intr-o parcare si toata lumea e multumita.Cum am mai spus si in alt comentariu,respect in trafic il gasesti numai la colegii profesionisti.
  No ofense!
  Drumuri bune!

  • Gestul din video l-am făcut și eu deseori cu „mașina mică” când circulam cu soția gravidă în dreapta și nu puteam merge cu viteză :).
   Din păcate, ce ne impresionează pe noi, prin America e normalitate.

  • Foarte frumos si corect d3nyss 🙂

 6. Gesturi de adevarati profesionisti. 👍
  Intotdeauna le-am lasat spatiu de manevra soferilor de TIR (mai ales in giratorii si viraje foarte stranse).

  • Asa trebuie asa e normal … e destul de greu sa te incadrezi corect mai ales in giratorii( se poate dar greu).

 7. „A fii om e lucru mare” zicea o piesa … 🙂
  Cele bune.

 8. Conduci Mercedes Actros, nu?

 9. Un mare +
  🙂

 10. Și noi restul v am putea ajuta când vi se termina banda, sa nu acceleram ca sceleratii. +

 11. Bravo.
  Am vazut de curand acelasi gest facut de un sofer „de categorie grea”, duminica dupa-amiaza, pe DN1A, in conditiile in care, se stie, pe acel drum se formeaza coloane nesfarsite. Din fericire sunt si soferi profesionisti de acest gen. Din nefericire, nu sunt destui 🙂 Inca.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!