It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Oameni suntem toți

Adăugat de Tommy
Raportează ca șters! 128

Pentru că nu suntem doar agitați și grăbiți în trafic. Pentru că se poate.

Clip editat de Discordless. Coloana sonoră: Underwater – Bassnectar Feat. Tina Malia

19 comentarii

 1. Pana si intoarcerile alea pe linie continua, pe Stefan cel Mare, le mai trec si eu uneori cu vederea… Nu de alta, dar zau ce a frustrant sa bati cativa kilometri buni, pe un bulevard ca ala, intotdeauna aglomerat, ca sa poti sa faci stanga. Ca doar oameni suntem, nu? 🙂

  Adevarul e ca anul trecut as fi fost cam contra, dar experienta traficului in Istanbul m-a mai imblanzit putin. :mrgreen:

 2. aia peste continua: nu,nu,nu. N-au deranjat in cazurile de fata, dar o sa vada ca gasesc intelegere si o s-o faca si cand o sa deranjeze.

  1:27 e permis ce fac aia doi?

 3. Stai-acolo, cum spune și Kor, sunt unele linii continue pe care și eu le încalc. Când faci stânga pe un bulevard unde NUMAI continuă este, șamd.

  Toți le facem. Toți, sunt sigur.

  Ca exemplu concret, au re-marcat Bd. Chitila. Și în fața străzii mele au pus continuă acum, deși a astat discontinuă timp de 10 ani. Acum ce fac ? Merg 2km să întorc ?

 4. @Tommy – en n-am zis ca le fac. Dar mai inchid ochii cand le fac altii, dar in situatii destul de rare. Eu n-am chef sa-mi risc carnetul, si prefer sa merg pana unde pot intoarce.

 5. Cu.pluta.sunt.dus

  Pierzi aprox 5-10 minute daca faci pe ultima straduta la dreapta sa iesi intr-o artera principala la semafor sa intorci legal. Permis o luna vs 10 minute. Hmmm, oare ce e mai convenabil? 🙂

 6. Știu ce spui tu. Eu fac 3,6km ca să ies din OMV-ul de pe Chitila, și să iau înapoi spre oraș, la giratoriul de sub pod (centură). Alții trec continua și ies din benzinărie. Ca idee.

  Dar nu întotdeauna fac asta. Exemplu, tai continua pe Ștefan cel mare, după ce trec de Intersecția cu Tunari/Barbu Văcărescu, să fac stânga spre Barbu Văcărescu. Insă nu toți se chinuie să facă măcar atât, ci fac stânga direct (deși ai indicator de înainte sau dreapta).

 7. vrajeala… e comoditate si/sau nesimtire.
  pe Stefan cel Mare si Mihai Bravu sunt o gramada de intersectii unde se poate face stanga legal
  pe Chitila la fel ai 2-3 locuri unde poti sa faci stanga pentru ca e dubla continua intrerupta SI o iei pe stradutele paralele… hmm 60-70 si stanga peste continua sau 30-40 pe stradute cu cedeaza?

 8. @Tommy „Toți le facem. Toți, sunt sigur.

  Daca esti dispus sa faci pariu, salvez inregistrarile de pe camera, pe ce perioada vrei tu, si ti le trimit. 😉
  Nu stiu daca asta se pune la calcul: http://goo.gl/maps/A8nm6
  Evit cocoasa aia intotdeauna sa merg spre dreapta. Trafic nu-i niciodata.
  daca se pune, inseamna ca-s putin ipocrit.

  Dar sa trec peste continua pe un bulevard, mai ales, in plin trafic, niciodata. Nici macar noaptea.
  Am doua locatii unde merg destul de des, am optiunea sa merg pe interzis vreo 50-100 de metri, sau sa ocolesc (trafic inexistent, zona de blocuri, ar incapea lejer doua masini).
  Ies de pe straduta asta http://goo.gl/maps/m4qfN aproape zilnic, vreau la stanga. As putea sa astept o ora sa fac stanga, fara sa fie nimeni in spatele meu (si ferestre sa ma bag as gasi in maxim 3 minute).
  Niicodata n-am intrat pe interzis, niciodata n-am facut stanga acolo (ocolesc, stau la semafor, dau prioritate la cei ce vin din fata ca sa intorc). Si nu pentru ca vreau sa fiu eu cel mai corect om din lume, dar pur si simplu nu m-as simti bine. Am doar vreo 4 radare si o amenda de parcare (era noapte si n-am vazut indicatorul mascat de crengi) in toata viata mea.

  @Kor esti sigur ca pierzi carnetul daca intorci pe continua? 😛

 9. „Am doar vreo 4 radare si o amenda de parcare ”

  Nu ăsta este instrumentul de măsură. Unii încalcă 10 reguli pe zi și nu au o amendă, iar alții odată în 10 ani greșesc și primesc amendă

  Just saying 🙂

 10. E si asta un instrument, sociologic vorbind. daca incalci zilnic 10 reguli pe zi, tot te incalta pana la urma. E vorba de probabilitati. Ce zici tu is exceptii.

  Uite, @tutorialelogan face linia aia continua des, a fost prins :D. Pe mine n-au cum sa ma prinda.

 11. @Tommy Gesturi frumoase, de apreciat. Am inteles si de ce … pentru unii care o mai taie peste continua. Insa prea multa bunavointa si politete poate aduce si un efect advers pe termen lung in acele situatii. S-a descris despre asta mai sus si nu mai e necesar sa dezvolt ideea.
  P.S. Te rog sa imparti + cu @Discordless. Va descurcati voi 😀

 12. Adică ce mă, nu dai și tu două plusuri pentru amândoi ? Cum îl împart eu cu discord ? Că ăsta e hapsân!

 13. @Tommy Daca tu zici 🙂 Done!

 14. 1:14
  Era sa i-o dai putin peugeot-ului 🙂
  +

 15. Eu pe aia cu Audi nu ii las sa se bage.

 16. @Anttoine, da, că s-a băgat și al doilea repede, și apoi a pus frână.

 17. Foarte frumos, oricum la cum e alcatuit rahatul asta de oras e imposibil sa nu incalci cel putin o regula.

 18. Om e ala care stie ca greseste, da semnal si merge cu viteza intai dupa ce tu ai incetinit deja sa-l lasi. Om mai e si ala care greseste preselectia la intersectie pentru ca nu cunoaste zona, pune semnal din timp si incearca sa corecteze fara sa deranjeze pe ceilalti.

  Ala care trage de volan spre directia in care i se nazare ca vrea el sa mearga nu se cheama om, ci gibon.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!