It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

17 comentarii

 1. *permis

 2. Cu un cap tractor și semiremorcă s-ar fi descurcat mult mai bine.

 3. e vede ca e dobi…..e clar ceva gen retardmoment. 🙂

 4. S-a invatat cu google car si acu nu mai stie sa conduca? Glumesc. Poate e femeie, poate e barbat, nu conteaza… Ideea e ca e nasol sa nu-ti dai seama cum sa misti o masina in directia care trebuie. + pt video.

 5. sigur e femeie, tipic pentru ele

 6. robwin_75

  Poate e beat(a) ….

 7. @Boogyman Carnet … poate de cecuri 😆
  +

 8. De aia nu e bine ca s-a scos poligonul.
  Multi instructori fac economie si la benzina (reducand numarul de ore de condus efectiv), dar si la stres & consumabile (reducand numarul de manevre efectuate cu elevul). Cand termina scoala de soferi, cred ca minim o treime din cursanti nu stiu sa manevreze masina cu spatele asa cum trebuie, chiar daca poate la examen le-a iesit o parcare cat de cat.

  • Asta nici cu fata nu e in stare.

  • Fiecare om deprinde miscarile mai usor sau mai greu. Poligonul este intr-adevar foarte bun, intrucat si la scolile de conducere defensiva e inclus. Dar, vorba ta, DriveTM, banii si economiile sunt la putere. Se pare ca, cu cat ne carpim, mai rau ne rupem. Trist este ca exemple ca cele din clip ne nenorocesc pe drumurile patriei.

  • AragazCuBuleDeAer

   @DriveTM, nu instructorul este vinovat pentru numar redus de ore pe care le face cu elevul,ci legislatia tampita care lasa un timp atat de scurt elevului pentru a invata(impropriu spus) sa conduca. Numarul de ore necesare dupa mine personal ar trebui sa fie cel putin dublu(tinand cont ca ora de curs este de 50 min), elevul ar trebui sa se urce la volan dupa ce a invatat si promovat cursul de legislatie, nu in timpul invatarii acesteia. Intr-un timp atat de scurt(15 sedinte) nu ai cum sa inveti elevul sa se acomodeze cu comenzile sa le invete bine si sa conduca in siguranta, sunt si cazuri care invata repede dar nu foarte multi. 🙂

  • De doi ani am permis. Cand am terminat scoala si am luat permisul.. eram ca o handicapata pe drum. Nu tu sa tin viteza constant.. Curbele le luam in forma de optogon. Am avut mult de invatat. De multe ori era suparare invatatul acasa si se sfarsea cu: bagati-ai..p++a in masina ta ca in veci nu o mai conduc.. 😀 La scoala te invata atat cat sa treci cu politistul la examen..

 9. Pe langa durata manevrei nu ii inteleg scopul…a mutat-o cu un loc de parcare mai incolo?!?

 10. Prea tare :))))
  @Boogyman, scopul e clar: a mutat-o pe un loc de parcare mai mare 🙂 Acum nu mai ocupa un loc si jumatate, ocupa doua.

 11. Femeie sau barbat? Daca era barbat intrebarea corecta era: avea penis?

 12. Vai si amar.. 😀

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!