Oare eu am gresit?

Adăugat de magnnum_carcam
Raportează ca șters! 74

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Detalii sunt in clip!

18 comentarii

 1. Cred ca daca incetineai un pic si-l lasai pe cel cu Audi sa iasa, ieseati toti mai castigati.
  Ala cu ML-ul e cel mai marlan pentru ca te-a vazut dar tot s-a bagat, cred ca ar trebui sa cugete mai bine la cine ar trebui sa stea acasa. Aia din spatele lui la fel – vezi ca e blocaj in fata, dar tu te avanti inainte ca sa fie treaba treaba.
  Legal nu cred ca ai gresit, ‘obstacolul’ era pe sensul celalalt, ei executau o depasire cu trecere pe sensul opus.

  • Mersi de detaliere. Clar ca totul putea fi evitat daca cedeam din prima, cel cu Audi-ul iesea iar apoi venea toata turma dupa el, insa in realitate se vede altcumva decat pe filmare si ar fi trebuti sa franez destul de brusc ca sa ii permit loc de manevra celui cu Audi.

 2. N-ai treaba, ai procedat corect, banda ta este libera, el trebuia sa-ti dea prioritate. Singurul lucru cu care ai gresit a fost ca nu i-ai dat una peste cap prostului care comenteaza aiurea. Felicitari pentru rabdare.

 3. N-ai gresit. Ala cu ML-ul e idiot.

 4. Sunt cu Aladdin si cu tine de aceeasi parte.
  Tocmai fusei prin tara 2 saptamani. Traficul e mai „greu” decat acum 2 ani, dar spre surprinderea mea, tot mai multi ca Aladdin pe strada, asta a fost o surpriza placuta. Bravo, ce sa zic.

 5. magnnum_carcam
  LOOOL! Am avut și eu o discuție cu prostul acela cu Mercedes – ul, într-o seară, anul trecut.
  Oprise în colț la magazin cu farurile aprinse – își aștepta nevasta să iasă de la magazin.

  Am mers cu xenoanele lui în ochi până la el. Între timp a venit și nevastă -sa și se pregătea să plece.
  Când am ajuns în dreptul lui i-am zis că în staționare se folosesc pozițiile.
  Mi -a răspuns că el nu staționa, că mă aștepta pe mine să ies de pe stradă și să merg înapoi în Oltenia.
  Altă placă prostul n-are.

  • LOL, ce tare! Sunt curios cate face cand nu este surprins pe camera. Unii chiar cred ca li se cuvine orice si ca nu gresesc niciodata.

  • Nu avea de unde să știe că e filmat.

  • Stiu TC, dar ceea ce vreau sa zic este ca intamplator a fost filmat cand a facut X sau Y manevra, insa sunt curios cate manevre si ce manevre face atunci cand nu se intampla sa fie cineva prin preajma sa-l filmeze.

 6. Nu ai gresit cu nimic, decat poate ca trebuia injurat bine de tot bossul cu mertanul

 7. Tu ai fost pe banda ta si fata de Audi si fata de Mercedes.
  Cel cu Audi a fost decent si a priceput situatia cel cu Mercedes nu.
  Ai gresit ca ai tras drepta cand exact in locul ala putea sa intre cel cu Mercedes sa iti faca loc, restu din spatele lui sa fie sanatosi.
  In anumite situatii cand imi e usor si cu oameni decenti ma dau si eu chiar daca ar fi dreptul meu sa trec si mi se mai si intoarce asta, dar cu ghertoi din aia, nici nu ma clintesc nici nu vorbesc si claxonul din spate nu ma mai intereseaza.

 8. „Domnul” cu ML şi atitudine de tractorist, dacă ar face aşa ceva în Bucureşti, în maxim 5 minute şi-ar lua-o pe coajă de nu s-ar vedea.

 9. Are dreptate. Daca stateai acasa, nu munceai, te chema tiriac nu se intampla nimic…. tz tz tz tz, ar trebuit busit

 10. magnnum_carcam N-ai gresit cu nimic. Cel cu Audi a fost domn si-a dat inapoi sa elibereze strada. Individul din ML probabil a facut manevra asta de mai multe ori pana acum si i-a iesit. S-au mai retras si altii din fata lui, s-a invatat prost si acesta e rezultatul.
  Tinand cont si de ce-a scris dl T.C. putin mai sus se pare ca tipul are niste probleme in a intelege niste simple reguli de circulatie, dar e tare-n gura ca atat poate.
  +
  P.S. Filmul e bun, ii lipsea doar un avertisment de limbaj 🙂

 11. Nu ai greșit cu nimic. Oamenii nu înțeleg cum funcționează regulile de circulație când ai o singura banda. Te-ai băgat lateral sa faci loc, nu aveai ce sa faci in plus nimic

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!