It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Observatii zilnice UK #1

Adăugat de Skypho
15 0

Primul meu video, deci va rog sa imi scuzati edit-ul prost facut, invatam pe parcurs.
Sper sa va placa si vor mai urma filmulete cu siguranta!

3 comentarii

 1. Cu stilul tau de a face fapte bune, o sa te trezesti curand lovit din spate. Drept dovada sta nesimtitul de la 0:14 si altii care forteaza, tin foarte aproape de cel din fata si nu se asteapta sub nicio forma ca tu sa opresti cand ai prioritate, sau cand nu vad ei un obstacol. In ce zona e?

  • Cunosc zonele din clip foarte bine, iar ori de cate ori ma opresc sau incetinesc ma uit in oglinda sa vad daca nu e urcat cineva pe mine sa intre in mine, la primul clip am fost nevoit sa incetinesc pana aproape sa opresc pentru ca idiotul aproape sa intre in mine ( pe clip se vede mai indepartat ) in plus, clipurile din video sunt zonele aglomerate din Bristol.La primul clip, intersectia aia e dezastru, toti trec pe rosu, toti forteaza intrarea pe diferite benzi, tocmai pentru ca e foarte foarte aglomerata intersectia. Fac fapte bune ori de cate ori pot si cand consider ca nu pun pe nimeni in pericol, insa daca vad ca cineva e nesimtit si incearca sa ma impinga de pe banda mea, nu-l las
   🙂

  • De acord cu tine, doar ca imbecilii de englezi sunt foarte imprevizibili. Pe mine m-a lovit o cio@ra in Oxford anul trecut si tot ea cu tupeu. In Londra nici nu mai zic… e teribil.
   Drive safe

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!