It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ochii la drum

Adăugat de ClaudiuA
Raportează ca șters! 127

Finalul l-am adaugat pentru ca m-am amuzat cu colegii. Se poate face abstractie la el 😛

9 comentarii

 1. Nu stiu la cat fum pronesc stopitoarle, dar e o idee la care sa va ganditi cand vreti sa fumati prin parcari, mai ales acoperite, subterane. Unde mai intra si aia cu GPL, desi nu au voie. Pentru ca propan, butan, metan si pentru ca poc.

 2. galadragos

  @Ursul Grizonat poate ajung ca in desenele animate.

  Sa nu uitam de opritul motorului, mai ales daca e diesel, atunci cand stationati in parcarile subterane, respectiv cele care nu sunt in aer liber (acoperis pot avea multe parcari).

 3. @galadragos – De ce sa opresti motorul diesel in parcarile subterane? Ursul zicea de gpl pentru ca rezervorul de gpl este un recipient sub presiune, iar cand bubuie darama si casa alba.

 4. @Ursul Grizonat – Nu cred ca fumul de tigara e destul pentru a le declansa, si cred ca circula destul aer pe acolo.. doar simti ca te trage un curent :P.. si totusi daca se declansau, la cati fumeaza la usile mall-ului (unde e un tomberon/scrumiera) eu cred ca se declansau pana acum. 🙂

 5. Evident ca nu faci spalatorie de la o tigara, dar ulciorul nu merge de multe ori la apa. Trebuie ceva mai mult fum, asa ca la un gratar. Verificata.

 6. furia rosie turbo

  Voi faceti comparatie intre fumul de tigara in subteran,cand o masina scoate fum ca la balamuc fata de o tigara.Acele instalatii sunt pentru temperaturi ridicate in caz de incendiu,nu de fum,pentru acesta din urma exista ventilatie,asa ca nu cred ca nici macar fumul de la cinci pachete nu o sa declanseze nimic.

 7. galadragos

  @verdenpom incearca sa respiri gazele de esapament si ai sa vezi de ce trebuie sa opresti motorul

 8. @galadragos – Nici daca ar trece raba prin parcare nu te-ar afuma. Parcarile au ventilatie in caz ca ai uitat. Eu iti garantez ca la ora de varf respiri mai multe noxe in centrul orasului in aglomeratie decat in parcarea din mall.

 9. @verdenpom Eu am fost intr-o parcare subterana cand s-a declansat alarma de noxe. Pe uamenii ii dorea la bascheti. Sunt momente in care ventilatai da cu fail. Era iarna, ningea, toti disperati sa-si bage umbrelele cu roti in subteran, marfa.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!