Cu ochii in telefon si cu masina in … ?

Adăugat de TazMan
Raportează ca șters! 110

Sa nu faceti ca mine, mi-a trebuit sa ma uit trei secunde in telefon si era sa pup capul de pod/bordura. Plus ca mi-a cazut si pe jos si din cauza asta nu am ridicat privirea decat in ultima secunda 🙂
P.S. Vizionati in HD 1080p.

Ce mai caută lumea:
 • tazman
 • telefon cazut pe jos

16 comentarii

 1. Daca a trebuit sa te uiti 3 secunde la telefon fara sa afli informatia de care ai nevoie e cazul sa iti schimbi telefonul… sau ochelarii.

 2. Ochelari momentan nu port, primeam si mesaje si suna …nebunie 🙂

  Acum am vazut cand am dat freezeframe…cineva a evitat inaintea mea la fel capul de bordura, se vede urma pe nisip, blestemat locul :))

 3. In telefon nu te uiti in timp ce conduci, nu ai ce vedea acolo. Cel mult raspunzi la un apel. Dar si in acest caz prefer sa trag pe dreapta unde pot pentru a vorbi; cel putin in cazul meu, am observat ca vorbitul la telefon ma perturba de la condus.

 4. În afară de a răspunde la apel (pe speaker), nu ai treaba cu telefonul la volan!
  Eu stau cu telefonul în buzunar, dacă în timpul condusului ma suna cineva, răspunde Parrot-ul pentru mine.
  O să votez pozitiv, pentru că apreciez curajul să pui asa ceva (urmarea unui prost obicei) pe trafictube.ro și sunt convins că nu te vei lăsa de sportul ăsta…
  Dar fiecare o face pe pielea lui.

 5. Daca dadeai in capu ala de bordura om erai . POATE PE VIITOR arunci drq telefonu ala cand esti la volan.
  Gandeste-te nu la tine, ci la restu participantilor in trafic.

 6. eu daca imi aplec capatana sa fac ceva la telefon pentru mai mult de 5-10 secunde, imi pierd atentia de la ce faceam initial, indiferent ca merg pe jos, ma uit la un clip pe youtube pe pc, ca sunt in timpul orei la liceu sau orice altceva. Deci cel mai probabil si la volan.
  de chestia asta mi-am dat seama singur singurel jucand euro truck simulator pe calculator, cum luam telefonul sa trimit un text, imediat se lovea camionul virtual de ceva. evident, ma enervam, pentru ca curba parea initial mult mai departe, dar pentru ca m-am uitat pe telefonzm pierdut contactul cu realitatea (in cazul de fata cu jocul pe calculator) si bam. chiar daca pe urma trebuia sa cheltui agoniseala virtuala din joc ca sa repar camionul, imi multumesc pentru ca nu mi-am dat seama mai tarziu de problrma. Poate prea tarziu.

 7. @TazMan E un indemn foarte bun! +

 8. Fara sa exagerez cu ceva dar ca sa conduci 3 secunde fara sa vezi NIMIC in fata mi se pare o inconstienta enorma. Inteleg multe chestii, depasire pe banda continua cu vizibilitate, vbit la telefon cat timp atentia principala este indreptata catre condus, un mesaj urgent daca ai taste si nu e nevoie sa te uiti decat o fractiune de secunda la telefon, dar 3 secunde … este mult prea mult. Ai o urgenta sau vrei sa vezi ceva, opresti, te uiti, pleci, ai pierdut 2-3 minute.
  Sper ca a fost suficienta experienta asta.

 9. imi venea sa iti dau minus ca m-am speriat. totusi nu mai pune sunete de genu bruste venite din silent ca oamenii nu au mereu boxele incet

 10. Du-te la oglinda si da-ti 2 palme cu piciorul.

 11. Ahm, casca bluetooth ? Raspunzi la telefon si esti atent si la drum. Nu e scumpa.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!