It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ochiul soacrei

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 30

Am pus o camera intr-o pozitie neobinuita. Pe un drum care-i predispune pe unii la gibonisme. Pressing, faruri, claxoane etc. Unul dintre ei s-a gandit sa depaseasca folosind acostamentul si apoi sa franeze in fata. Individul cu masina si remorca rosie nu era multumit de 108 km/h reali. S-a gandit ca e mai sigur s-o friga cu 140.
Din pacate politaii nu fac nimic sau s-au obisnuit sa nu faca nimic, doar sa stea la panda cu radarul in localitatile cu restrictie de viteza la 50. Lucrurile s-ar simplifica daca restricțiile de viteza ar fi ridicate la 70.
Se circula dupa legi, nu dupa cutume stabilite de dubisti. TIR-isti, CB-isti si alte specii care nu au intalnit noaptea pe acostament o remorca nesemnnalizata, o caruta, diverse resturi metalice.

11 comentarii

 1. Eu nu inteleg o chestie. Tu nu ai depasit nici macar o data axul drumului. De aici tragem concluzia ca aproape toti mergeau cu mai mult de 108 km reali, ori cei care mergeau mai incet ti-au facilitat devansarea mutandu-se pe acostament. Cred ca puteai, pe alocuri, sa faci si tu chestia asta si sa nu ii obligi sa te depaseasca trecand de axul drumului la viteze de peste 120-130 km pe ora… Cu toata intelegerea posibila a interzicerii circulatiei pe acostament.

  • pai a si facut chestia asta pe alocuri, anume dat pe acostament sa faciliteze. 🙂

 2. El vede doar inainte si ATAT.

 3. tipic…mai ales pe E85 🙁 maimultele nu sunt in stare sa faca o depasire nici daca nu vine nimeni pe sensul opus…bliteaza si claxoneaza sa te dai tu pe acostament…ei sa mearga drept!

 4. Dureri de minte, nu alta! 🙁

 5. Dupa atatea clipuri legate de acostamentul consolidat de pe E85, exista doua explicatii posibile: ori oamenii aceia nu stiu ca este acostament, ori stiu si nu ii intereseaza, dar au pretentia ca toata lumea sa se dea la o parte.
  Warp speed ahead. Mentalitate de lumea a treia.

 6. Pentru cei tineri si nelinistiti, o sa urmeze si de pe camera din pozitia clasica.
  La un moment dat m-am ferit de ghertoi, iar in alt moment am facilitat deplasarea EPA, mare, rosie, girofare, numai ca cei de pe senlul lor se faceau ca ploo.

  Aricolul e vechi, pun link sa-l mai citeasca lumea.
  http://www.trafictube.ro/politia-rutiera-circulatia-acostament/
  Ala cu franci si scuipatori, e la locul lui.

  • nu te mai chinui ca si asa ne „omori” cu limba romana si cu tentativele astea de filmulete 🙂

 7. Dedicatie speciala

  Daca politaii o fac nu insemana ca e legal sau regulamentar.

 8. @Ursul Grizonat Interesanta filmarea din pozitia asta. Daca nu ma insel, ai fost si depasit de dreapta pe acostament de cateva ori? 🙁
  Poate data viitoare, dai si-o secventa luata cu camera din spate, insa redata invers 😀
  3:18 Era o ceata acolo, s-o tai cu cutitul 😆
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!