It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ocolirea obstacolului ‘sens giratoriu’ prin stanga

Adăugat de slammin
18

Un domn trecut de varsta a doua s-a incurcat nitel la sensul giratoriu de langa petrom pe oasului (Cluj).

Ce mai caută lumea:
 • repararea sensului giratoriu de la petrom

7 comentarii

 1. Art. 30.

  (2) Mijloacele de semnalizare rutieră se constituie într-un sistem unitar, se realizează şi se instalează astfel încât să fie observate cu uşurinţă şi de la o distanţă adecvată, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, de cei cărora li se adresează şi trebuie să fie în deplină concordanţă între ele, precum şi într-o stare tehnică de funcţionare corespunzătoare.

  Se vede clar pe filmare. Dar stai … e Cluj și cu asta am spus totul.

 2. Este un sens giratoriu amenajat recent ? Marcajele existente sunt in totala contradictie cu ideea de sens giratoriu.

  • Daca nu ma insel sensul giratoriu nu are voie sa aiba raza sub 14 metri… sunt curios ce aviz are acel sens giratoriu…

  • Marcajele is total aiurea, dinainte sa fie instalat sensul. La Cluj ne mandrim si cu cel mai mic sens giratoriu din Romania: https://www.youtube.com/watch?v=qnpG-3S6I-w

  • SP nu e deloc recent. Aș zice că are 1 an, poate chiar mai bine.

  • Din pacate nu e singurul sens giratoriu din Cluj-Napoca cu 2-3 randuri de marcaje diferite aplicate in jurul lui, dar siguranta rutiera doarme in continuare si salariul le intra in cont. Am zis-o si o voi mai spune, Cluj-Napoca este „varza a la cluj” in 2 domenii: semnalizare si organizare rutiera dar cel mai grav drumurile sunt groaznice, nu stiu daca sunt 10 strazi in tot orasul unde canalale sa fie la nivel cu asfaltul. Cumulati astia 2 factori duc la accidente grave… in anumite situatii am ajuns sa nu mai urmaresc canalele pentru ca risc sa fac accident, asa ca le iau in plin; altii mai destepti ca mine le ocolesc din scurt pe contrasens, chiar daca e trafic din fata… Multi soferi sunt de o imbecilitate crunta; practic 50% din sofat il petrec anticipand actiunile lor, nu mai am timp sa ma uit la canale sau gropi. Apropo de gropi, este una noua pe Horea, chiar langa linia de tramvai… se vede greu dar o simti in directie cand o plesnesti, ai senzatia ca se rupe masina. Teoretic linia aia de tramvai si partea de rulare, in intregime, cred ca este inca in garantie. In fiecare an apar 2-3 cratere foarte ciudate acolo, dar macar le repara in vreo 4-5 luni de la aparitie.

 3. ciucasebi

  Linia aia de tramvai numa incurca planurile primariei cu sensurile giratorii :)). Sensul ala e asa de prea mult timp, nu inteleg de ce nu fac ceva cu el odata.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!