It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Oglinda

Adăugat de Adrian Ilie
Raportează ca șters! 62

Iasi, sos. N. Iorga.
Daca parchezi neregulamentar risti sa iti pierzi oglinda…

Ce mai caută lumea:
 • n iorga 61 iasi

8 comentarii

 1. Si tu, negru de razbunare n-ai lasat niste date de contact ?

 2. Mi se pare ca zboara oglinda celuilalt

 3. robwin_75

  Ce vaca de om !!!

 4. Nu stiu care e mai vaca. Cel care sta la pascut in statia de bus sau pleznitorul, hmz

 5. Doi boi. Sper ca boii care opresc acolo si bocheaza 30% din spatiul de deplasare sa pateasca asa din ce in ce mai des, pentru ca vor fi suficienti alti boi ca ei sa le reteze oglinzile.

  • Nici mie nu mi-ar displace. Si pe ruta Cug-Podu Ros gasesti o gramada de „avariati” pe prima banda. Incurca teribil circulatia, in special dimineata.

 6. Frumos, m-a uns la suflet. Foarte bine, sa se invete minte sa parcheze intr-un loc amenajat.

  Tin sa precizez pentru cei care nu sunt din Iasi, este o parcare cu camera, paznic si ce vrei tu, la 50m de unde au parcat „baietii/doamnele”.

 7. Prioritate de semnal si nu oprire in spatele obstacolului de pe banda,pana ce manevra se poate face in conditii optime,asa cum e legal si normal.Nu ne uzam ferodourile la conserva ca e scumpe,dar dam bani pe oglinda proprie si eventual la ciocanarul care indreapta tabla si la zugravul care o vopseste.Nesimtire maxima,basca lasitate prin neasumarea faptei comise.Astia asa fac mereu in situatii identice,indiferent de loc.La fel ca aia care,vad ca vii pe contrasens si ei au un vehicul mai lent in fata pe banda lor,nu franeaza in spatele lui desi ar putea-o face fara probleme,ci o calca mai departe,obligandu-te sa iesi pe acostament.Iar la aia care stationeaza ca moscatul ala,Localii nu le zice nimic,desi Piata Nicolina de peste drum de locul acela,colcaie de ei.Nu au timp,ei umbla dupa plocoane de la”tigari-tigari”sau de la zarzavagii.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!