It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Era să omor un biciclist

Adăugat de cosmindaniel12
Raportează ca șters! 134

Clip fără sunet. Nu știu cum sau când am oprit microfonul camerei. Coloana sonoră: puțin chițăit de cauciucuri, n-am apucat să claxonez.

Pe scurt: în afara localității, m-am asigurat și am intrat în depășirea unei mașini mai lente. Când am ajuns în paralel cu ea, mi s-a părut că e ceva pe drum. Am frânat, am realizat că e un biciclist, am frânat mai tare și am reușit să intru în spatele mașinii pe care voiam să o depășesc.
Biciclistul, fără lumini sau vestă reflectorizantă (mi s-a părut că avea o haină de Poliție cu ceva benzi reflectorizante, dar nu am avut timp să-i analizez ținuta), a fost atras de farurile mele precum o căprioară. Ori asta, ori era beat. Eu mă îndreptam spre el cu 100km/h, el se îndrepta dinspre margine spre mijlocul benzii.
Domnul cu Hyundai-ul mă depășise cu două minute in urmă, în localitate (mergeam cu 60, prea lent pentru el), iar în afara localității mergea cu 70. Cand m-a depășit, am aprins faza lungă, pentru a-i spori vizibilitatea, el nu a aprins faza lungă nici o secundă deși pe contrasens era liber. În apărarea lui, când situația a devenit „maro”, s-a dus pe marginea drumului.

15 comentarii

 1. robytza_94@yahoo.com

  Ce noroc ai avut, bine ca nu s-a intamplat nimic.Biciclistul 100% vinovat,degeaba ai vesta daca nu ai lumini.

 2. doctor faust

  corect: „era sa se sinucida un biciclist i sa ma implice si pe mine in procesul asta”. bine ca l-ai vazut, la asta contribuie si o viteza mai temperata, 0 lumini pe idiot e doar countdown pana o pateste.

 3. Iveco Stralis

  Si ne-ai lasat sa ne uitam 2:30 sec cum circuli noaptea pana la faza cu biciclistul’? 🙁
  Biciclistul e un idiot asta e clar.Din cand in cand mai schimba fazele luminilor.In depasire da o faza lunga 2 sec sa vezi daca ai vreun obstacol pe traseu.Oricum cand e sa fie…
  In locul biciclistului ma faceam pom de craciun,asa de multe lumini mi-as fi pus pe bicicleta 🙂

  Drumuri bune!

  • Citește, te rog, descrierea. 🙂
   Nu aprind faza lungă decât când ajung în paralel cu mașina pe care o depășesc, ca să nu îl orbesc. Eram cu mâna pe maneta de lumini, dar n-am mai apucat să aprind faza lungă…
   Șoferul Hyundai-ului roșu m-a enervat rău. Eu am aprins faza lungă când m-a depășit, lui nu i-a trecut prin cap. Mergea în afara localității mai încet decât în localitate. Era a doua oară când îl depășeam. Nu a folosit deloc faza lungă.

 4. Trebuia sa lasi vreun sfert de ora. 3 minute e prea putin

  • „articolul are un singur paragraf. unul singur. și totuși, ai ratat citirea lui.”

 5. Super interesant. Asta e intro sau se intampla „actiunea” in acelasi clip?

 6. In descriere am scris: „va rog sa sariti la 2:20” si „revin maine cu clipul editat”.
  Am revenit cu clipul editat, cum am promis.

  • Pan’ la urma esti mare ca ai reusit evitarea unui accident urat. Dar da-ne voie sa te luam la misto un pic. Ce-ar fi viata fara asta? 🙂
   Bafta

  • Am avut un car de noroc. Nu prea sunt mulțumit de reacția mea, puteam frâna mai tare și mai repede, dar de data asta am scăpat.
   Baftă!

 7. Maaare noroc ai avut!!! Eu cand sunt depasit dau faza lunga, astfel inca cel care depaseste sa vada, apoi schimb pe faza scurta sa nu il orbesc…. Imi aduce aminte de un film de al lui Iuda.

 8. Asta candideaza la clipul anului.
  Nu stiu cati dintre noi ar fi reusit sa-l evite.

 9. mda , s a incretit pielea pe mine cand am vazut
  un mare bv – asta si a fost un clip cu cineva care evita o teava iesita dintr o masina pe lateral , a fost tare de tot si acolo

 10. Pff, nu mai astepta ajutor de la altii ca poate nu vine si cine stie cum iese.
  Eu aprind faza lunga la depasiri in mom in care nu mai sunt pe traiectoria masinii din fata si implicit vad foarte putin, asta daca cel depasit nu ma ajuta si aprinde el.
  Si eu aprind in general cand sunt depasit dar uneori mai uit.
  Foarte pacatos la noi noaptea prin localitati.
  Desi ziua mai fac loc pt depasiri intrand pe acostament noaptea nu fac asta pt ca nu vad destul ca sa fiu sigur.
  Oricum avem nevoie si de noroc, asa ca bravo tie ca mergi acasa linistit.

 11. Uhu, catadioptrii, bec canci… ulciorul nu merge de multe ori la apa

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!