Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Omul cu desenul

Adăugat de brunyman
Raportează ca șters! 34

Cand marcajele de pe afalt sunt desene

4 comentarii

  1. Daca nu ar fi cei parcati pe marginea drumului ar fi o banda in plus.
    La Cluj Napoca cam asa s-a facut largirea strazilor peste tot.

    • Dupa trecerea de pietoni inca 35m da parcheaza oamenii masini pe prima banda, nu e traficul asa mare acolo, in intersectie majoritatea fac stanga. Am aici o poza din satelit cu intersectia, in vara a fost in reparatie pana in Noiembrie si au schimbat marcajele benzile ar fi asa: https://imgur.com/m9OUUiI problema este ca multi pur si simplu merg drept si nu urmeaza benzile punctate din intersectie.

  2. Robert_rut

    ,,urmareste banda” wtf…daca si alea mai sunt marcaje…ma faci sa rad:)))

    • O fi putin sterse, dar se vad, cele 2 masini din fata dubei se duc exact dupa ele, duba intra jumate pe banda 1 iar omu cu desenul pur si simplu o ia dupa duba doar ca eu fiind pe banda 1 nu avea loc si incepe cu claxonul si cu injuraturi moment in care am deschis si eu geamul. Presupun ca nu a vazut nici indicatorul de presemnalizare a benzilor https://imgur.com/a/tOcmDfP In orice caz fiind sofer in Iasi sa nu stii cum sa circuli in acea intersectie care e langa mall si e circulata bine nu ai nici o scuza. In plus comportamentul, intre duba si el era loc sa ma bag daca vroiam, se vede cand trec pe langa ei cat loc era, dar el m-a vazut ca trec pe langa el si accelereaza repede sa nu cumva sa ma bag eu in fata lui in loc sa fie atent la marcaje ca ar fi trecut pe langa mine. Si mai face si faza ca imi taie el calea sa imi arate el….

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.