It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Să opresc, să nu opresc … Nu opresc!

Adăugat de LRD
Raportează ca șters! 93

Localizare: DN17, jud. Suceava, sat Vama, com. Vama.
Cel cu TIR-ul nu schiţează nici un gest cum că ar vrea să oprească. Bine, să zicem că poate avea încărcătură şi nu reuşea să oprească în condiţii de siguranţă. Să zicem. Deşi, circulând în localitate, ar fi trebuit să adapteze o viteză care să-i permită această manevră.
Cel cu duba, în schimb, nu păstra distanţa. Important e că a reuşit să nu-l lovească pe cel aflat în faţa lui.

23 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  În sate trebuie radare fixe. Cât mai multe.

  • Nu ciocan… nu te intrebi oare ce cauta traficul greu prin sate? A stiu, lipsa autostrazilor… despre duba nu zice nimeni nimic cum a vrut sa fenteze le rapid?

  • verdenpom ai dreptate, traficul greu si de tranzit nu are ce sa caute in localitati. Macar daca ar fi drumuri ocolitoare daca nu sunt autostrazi. Nu prea sunt tari unde drumul european sa treaca la 2m de ferestrele oamenilor (vezi satele sasesti).

  • MihaiDin84

   verdenpom: sper sa fie troll finut si sa nu il prind eu. Duba se ducea pe frana lejer in ala cu Golf , a tras dreapta sa evite ..

  • A fost finut 🙂

  • MihaiDin84

   verdenpom : e clar, ma duc sa ma culc :).

  • Cel cu duba nu a vrut sa fenteze, nu a vrut sa intre in curului celui cu vw. Se vede ca i se duce botul in jos de la frana.

 2. Citeste art 135, litera H, ultimele 11 cuvinte, din Cod….

  • :)) Wow ce bine stii !! Altii nu stiu 😉 Sunt curios cum ajunge pietonul pe sensul celalalt ca cei de pe sensul celalalt sa acorde prioritate, atat timp cat pietonul se uita cum vine ditamai tirul si vede faptul ca tirul nu are nici cea mai mica intentie sa incetineasca 😉

  • Asa scrie in lege, coane. N-am facut-o eu, ca sa-mi reprosezi mie…

  • Ai avut vreodată ocazia să explici unui polițist de la rutieră ultimele 11 cuvinte ?

  • Da. Si a inceput sa sa bâlbâie putin cind a inteles ca nu ma poate fraieri ca pe altii.

 3. Cel care era in fata autorului ar fi trebuit sa opreasca si sa acorde prioritate pietonului. Daca era politia la pescuit, stătea pe bara 30 zile.

  • Nu pescuia nimic din nefericire… de ce? simplu, ai linia aia continua ce delimiteaza partea carosabila, deci pietonul nu era pe carosabil implicit pe trecere ci in afara carsoabilui pe acostament/macam cum vrei sa ii zici

  • verdenpom
   Eu as fi oprit, pentru ca nu poti miza (aproape) niciodata pe obiectivitatea unui agent de la rutiera.
   Sincer, in exact situatia din clip, tu nu i-ai fi dat prioritate pietonului?

  • Eu opream si daca era pe sensul opus de mers… ca na, eu prefer sa ies cu masina sifonata decat cu permisul suspendat

  • SP In mod normal in situatia prezentata in film cel din fata nu servea bara. Daca Politia era insa la „pescuit” (cu ghilimele), atunci avea sanse 🙂

   verdenpom Pietonul trebuie sa fie angajat in traversare pe sensul de mers al vehiculului 😉 La 0:33 face aceasta miscare, insa ezita sa mearga mai departe vazand TIR-ul care se apropia destul de repejor.

 4. De câte ori postați filmulețe din Vama mi se face dor de locurile acelea… Mi-au rămas pe listă Pojorâta și Pietrele Doamnei 🙂

  • Sunt peisaje superbe care pot fi admirate și fotografiate în Munții Rarău. Prin Pojorâta puteți ajunge cu autoturismul până în creierii Munților Rarău, drumul fiind asfaltat până pe platoul unde se află Cabana Rarău. De acolo, mergând pe jos, ajungeți în 15 min. la Piatra Șoimului și-n 25 min. la Pietrele Doamnei.
   Vă așteptăm să reveniți în Bucovina!

  • Și eu sper să revin cât de curând!
   Între timp admir toate aceste peisaje în fotografiile prietenilor din zonă, bonus căprioarele, cerbii, caprele negre, urșii, mistreții și tot felul de păsări pe care au norocul să le surprindă.
   Sper să reziste între timp și mocănița!

 5. Poate sa astepte 5-6 secunde. Zebra nu iti confera proprietati de zeu daca soferul se uita in alta parte.

 6. LRD 0:37 Soferul TIR-ului nu avea obligatia legala de a acorda prioritate pietonului, insa n-a respectat art. 123, i).
  +

 7. Despre ce este vorba in acest video ?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!