It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

M-a oprit Poliţia

Adăugat de LRD
Raportează ca șters! 35

Locație: DN 2E, jud. Suceava, între sat Berchișești, com. Berchișești și sat Capu Codrului, com. Păltinoasa.
Circulam cu aprox. 70km/h pe o porţiune de drum situată înafara localităţii, unde limita de viteză era de 90km/h. Mă oprise pe motiv că ar fi fost un indicator de limitare a vitezei la 50km/h deoarece urma o intersecţie cu un drum fără prioritate. Dar, după ce agentul de poliţie a observat camera de bord, era contrariat de faptul că respectivul indicator dispăruse. Aşa că, după verificarea documentelor personale şi ale autoturismului, constatând că sunt în regulă mi-a urat: „Drum bun şi o seară frumoasă!”.

12 comentarii

 1. Banuiesc ca te-a oprit ca martor.

  • Nu mi-a solicitat asta. Probabil aveau filmarea şi era de ajuns.

  • Cu filmarea nu pot face nimic, va fi greu de observat pe filmare depasirea pe linia continua de la acea distanta. Daca ii suspenda permisul pentru depasire te retinea ca martor, asa probabil ii vor da o amenda pentru viteza.
   Ce nu pricep eu, cum drac ma sa nu auzi in statie pozitia unui radar? Sau cum, faptul ca ai statie si nu iti zice nimeni de radar o arzi cu miserupism?

  • @verdenpom Și eu am stație CB, dar nimeni nu anunțase radarul. Probabil se grăbea și a plătit pentru asta.

  • Stai putin, voi nu intrebati prin statie de radar ci doar asteptati sa va anunte gen waze? O antena buna ar trebui sa bata vreo 10 km la campie, in 10 km tot prinzi pe unul cu antena iar daca nu raspunde nimeni mergi legal pana afli de radar.

  • Sau închizi (arunci, demontezi) CB-ul și mergi legal mereu. Că tot spunem că suntem pe un site care promovează circulația corectă, nu?

  • cosmindaniel12, am raportat comentariul tau ca jignitor(din greseala, vroiam sa dau reply, scuze. cat despre ceea ce spui tu, total de acord cu tine, circul din 2009 si nu am nici o amenda, nu am incalcat legea, si mereu am fost la timp unde am avut nevoie.. Insa unii promoveaza prostia si „smecheria”.
   Romania… greu sa isi revina… foarte putini sunt cei care vor ca totul sa fie corect.. totul e pe „smecherie” in Romanica.

 2. Ochiul Nevazut

  0.37 Aberanta semnalizarea. Indicator Terminarea zonei cu depasirea interzisa vs linie continua
  +

  • La asta ma uitam si eu. Teoretic indicatorul ar fi trebuit sa-l scape de suspendarea permisului pe respectivul. El a inceput depasirea dupa ce a intalnit indicatorul care ii permitea acest lucru, chiar daca inca era linie continua (presupunand ca nu venea in depasirea altor masini din spatele tau inca din curba..)

  • IntamplariDinTrafic Mă depășise doar pe mine.

 3. Nu te-a oprit nimeni. Ala care te-a depasit era infractorul. Dar la un clip fara sunet poti sa zici ca-i egal.

 4. Aia n-a fost politia, a fost inutilitia radaro-sicaniera.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!