It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Mai opriti-va si acolo!

Adăugat de drives1294
Raportează ca șters! 21

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

7 comentarii

 1. Fara a fi un repros, dar, in asemenea cazuri, cred ca de bun simt ar fi ca cineva sa permita si celor de pe contrasens sa elibereze intersectia. Altfel nu facem decat sa complicam inutil circulatia. Daca unii sunt nesimtiti… Ziceam !

 2. Dar nu mai bine suna la politie si ii amendeaza pe toti cei care au parcat incat sa incurce traficul? Nu zic ca ar rezolva problema dar ar mai echilibra. Sunt foarte multi care parcheaza unde vor. Vezi exemplul cu tipul de pe avarii cand avea loc de parcat langa. Bucurestiul e plin de nesimtiti.

  • Nu stiu daca ai observat, dar a doua masina in fata autorului era de politie. Problema e ca ii doare in bascheti. OK n-ai atributii de rutiera, chemi un echipaj.

  • doctor faust

   nu ma face sa rad ca am buzele crapate.

  • @doctor faust, buna replica =))

 3. Dar nu mai bine suna la politie si ii amendeaza pe toti cei care au parcat incat sa incurce traficul? Nu zic ca ar rezolva problema dar ar mai echilibra. Sunt foarte multi care parcheaza unde vor. Vezi exemplul cu tipul de pe avarii cand avea loc de parcat langa. Bucurestiul e plin de … taximetristi.

  • doctor faust

   nu se schimba nimic. crezi ca daca ia unul amenda maine nu mai parcheaza acolo? sa fim seriosi.
   ar trebui sa fie politia activ si permanent implicata ceea ce nu e cazul. doar lasa-ma sa te las si ce zisese alt coleg in alt clip acu’ vreo 2 sapt. „Asa, si ce vreti sa fac eu?”

   amenzi mari si executari silite rapide. cand o trebui sa-si vanda masina sau casa ca sa plateasca debitul restant, atunci nu va mai parca. sau cand la 3-4 amenzi ramane fara permis si ia zilnic.

   si pe urma vin aia care, pe buna dreptate uneori, zic; „ok, si unde parcam?” pai n-a, dac-avem toti 2-3 masini la un apartament de bloc cu 0 locuri…aia e problema, de fapt.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!