It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

5 comentarii

 1. Sa i-o spui lui Mutu ca de aia ai trecut tu pe rosu!!! Erau 2 benzi si sunt sigur ca nu incurcai ambulanta cu nimic daca opreai dar tu……povestitor. MINUS doar pentru asta si pentru ca ne iei de fraieri!

 2. 2:20 , cam grea pornirea de pe loc 😀 .

 3. 1:04 Era pierdut total si pietonul de pe trecere 🙁 1:56-2:12 „E” niste fluidizatori, ce stim noi. Si atat de bine „fluidizeaza” incat in general ei trec mai departe, iar altii raman de caruta la semafor. Ma rog, VW-ul de la 1:08 poate spune c-a avut putin ghinion 🙂
  2:29 Isi risca inutil viata, numai ei stiu de ce. 3:06 Un meserias de giratoriu, daca nu trecea de pe prima pe a doua banda se infigea la iesire in gardul de protectie.
  +

 4. Andrei Ciocan

  Am votat minus pentru ca :
  1) 0:20 –> Daca n-ai vizibilitate la trecerea d epietoni se circula cu 5 km / h, desi cei din spate te iau drept fraier.
  2) 1:19 –> Nu inteleg de ce ai trecut pe rosu, dar nu din cauza salvarii…

  • in oglinda observi salvarea undeva sub 100 m in fata lui inca vreo 5 masini pe ambele benzi semafor verde pe ultimele secunde.am accelerat stiind ca voi putea trece inca pe galben .dupa intersectie se poate observa ca am asteptat trecerea salvarii dupa care mi-am continuat drumul.la 0.20 eram pregatit la aparitia” pierdutului total” am oprit pe loc.Da trebuie prezentate si greselile personale nu numai a altor participanti in trafic

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!