It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Prin Oradea #5

Adăugat de jozsi
Raportează ca șters! 14

In ultimul clip intersectia Doina cu Decebal: taxi taie calea, trecand peste linia continua, intrind in parcare (are alta cale? Dar putea sa se asigure mai bine pe dreapta?)

decebal doina

7 comentarii

 1. La 3:08,nu trebuia sa astepti linia discontinua,sa treci pe B2 si la 3:31 aveai voie sa intri pe B1,era lini continua?.Asa a gresit si cel care s-a razgandit ca vrea la dreapta si italianul.

 2. @jozsi 1:26 Mai rau decat telefonul, e modul in care circula pe sens opus. 1:36 Asa da! Mai sunt si astfel de persoane. 2:17 Sa zicem ca nu e localnic, s-a incurcat, dar daca tot o „face”, macar s-o faca frumos folosind cel putin semnalizarea.
  A vrut sa fie sigur ca receptionezi mesajul, asa c-a multumit de doua ori tipul: 4:02 si 4:07 😆
  +

 3. 4:04 buna dimineata si lui, nu a auzit de becuri?
  Ultimul, este chiar discutabil, dorel a busit-o rau de tot, daca vii dinspre decebal nu ai cum sa intr in parcare decat… ghici cum 😀 ?

 4. La ultimul nu ai ce-i face: el pe drum cu prioritate, tu nu. Cum a spus si verdenpom, asa e semnalizata zona.
  Eu chiar nu-i inteleg pe aia de la militia locala, de ce nu stau toata ziua pe dacia si sa dea amenzi la moldovenii care opresc acolo la valutar? Tot timpul e plin acolo.

  • @Stick – Eu i-am prins oprind pentru radar in statia de bus mai jos de schimbul valutar… daca gasesc vide-ul il voi atasa 😀 .

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!