It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Prin Oradea #7

Adăugat de jozsi
Raportează ca șters! 19

Pentru ultima secventa:
Ies din giratoriu, observ pietonul si incetinesc, ma uit in oglinda si observ ceva mare si alb foarte aproape. M-a claxonat scurt vazind ca vreau sa opresc. Am accelerat putin si am trecut de trecerea pentru pietoni.
Politistului i-am explicat scurt motivul pentru care nu am oprit, a plecat cu actele. M-am ales cu un avertisment verbal.
Sunet original. Traducerea: a fost foarte aproape.

Ce mai caută lumea:
 • traversat oradea minute

10 comentarii

 1. Interesant mod de a te opri politaiul, m-a facut sa rad

 2. Vezi ca la prima faza nici cel cu aveo nu e mai stralucit, viraj obligatoriu dreapta.
  Sincer daca iti suspenda permisul eu as fi mers in tribunal cu asa magarie… deci la tine se vede clar ca ai incetinit, ce-i adevarat este ca e cam tarziu (se mai intampla, neatentie, ochi dupa pasarici) dar ceilalti doi nu au schitat absolut nicio frana.

 3. Chiar ca a fost aproape..

  Ai mare grija ca in perioada asta se sta foarte mult la panda. Si am observat ca incepem si noi sa urmam bucurestenii, si anume, sa umble cu masini civile, sa filmeze si sa cheme o masina marcata sa te opreasca. Deci mare grija 🙂

 4. @jozsi 0:32 Pe langa „iluminatul” de la 0:32 mai apar unii cu ceata in faruri la 1:04 si 1:22 🙂 0:44 Pentru pro nu se pune, poate vira la stanga unde are treaba. 1:35 Acum au facut doua sensuri de circulatie pe-acolo?
  La 2:32-2:35 ce-a mai tasnit politistul din masina 😆
  +

  • @GeluCJ – Daca vrei sa vizitezi orasul mai bine o lasi balta (sau lasi masina in parcarea de la cetate si o iei la pas), au inchis podul de la primarie sa faca o asa zisa zona pietonala…. dupa ce au doborat toti copacii normal sa te coci la soare sau sa stai la umbra teraselor care inca nu exista. Ce a facut bolovan asta al nostru primar doar pentru o zona pietonala de tot **** nu a mai facut nimeni. Sa inchizi tu podul cu #2 la capitolul aglomeratie si sa te astepti ca orasul sa nu devina mai sufocat ca inainte…

  • @verdenpom Ai dreptate mai sus, „Se numeste an electoral” 🙁

 5. Acolo cu indicatoarele… pe jos inca se vede marcaj de parcare si cel vechi de obligare din sensul celalalt… Ma enerveaza cand pn indicatoare noi dar nu sterg marcajele vechi.

  In Timisoara cand schimba marcajele in majoritatea timpului le rad pe alea vechi.

  La pieton, cu filmarea oricum puteai contesta. Pietonul a calcat si s-a retras pe trotuar. Si daca zicea ca a calcat iara mergeai pe ce inseamna neacordare de prioritate. Cam sinucigas politistu’ cum o sarit el ca o caprioara nazista pe strada. 🙂

 6. OFFtopic: Pe centura la voi, in ciuda faptului ca e o splendoare pe 4 benzi, nu ca la noi in TM, ah am uitat, NOI NICI NU AVEM … primari care asteapta numai bani de la stat, cand putea face ca si primarul de la voi, cu fonduri europene accesand singur, in fine, dar limita de viteza la voi pe centura e cumva de 70 km/h ? Daca da, inseamna ca m-a luat radaru`…. bine 😀 Eram 110 km/h, deci undeva la 100 la ei pe radar.

  • S-au cam scos limitele pe centura. O mare parte din centura apartine „cnadn” deci orasul nu are treaba cu 80% din centura.
   Sincer sa iti zic eu zic ca centura e cam inutila, fac tot atat pe centura cat fac prin oras.
   Cand am fost in timisoara am traversat timisoara mai rapid decat am traversat oradea…
   timisoara – 23 de minute https://goo.gl/maps/bD5W8VUnfw52
   oradea – 17 minute cu centura, dar daca prinzi ambuteiaj pe centura si vei prinde vei face mai mult de 17 minute https://goo.gl/maps/6XYkXD5kDQ22
   oradea – 20 de minute prin oras https://goo.gl/maps/aTV6jxo47hF2
   Deci, merita toti banii aia bagati in nu stiu ce felul de suprastructuri facute cu dosul nu cu capul? Sunt mai multe sensuri giratorii pe centura decat sunt in tot orasul.
   Daca erau atat de buni inginerii nostri constructori puteau face asa ceva cum este in oras: https://goo.gl/maps/yp2P7gBKwCA2

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!