Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Oradea – Sofer profesionist

Adăugat de warpig
Raportează ca șters! 48

Am crezut ca se urca pe mine.

12 comentarii

 1. Esti cam ezitant in decizii…….unora le merge ”mecatronica~ mai rapid …..asta e……Si unii lucreaza pe bani ….la volan….

  • nu stiu de ce ti se pare tie ca e ezitant pentru ca cel cu renaultul rosu se pune in miscare, daca autorul il atingea era de vina.

  • Raducioiu

   cu toate ca lucreaza pe bani la volan, dar sa virezi rotile ca forma de intimidare la secunda 00:30 nu e ok deloc.

  • Unora le merge tupeul mai rapid, nu mecatronica 😉

  • da recunosc – am ezitat, pt ca masina roise se punea in miscare plus mai este o banda pe care multi se baga sa depaseasca coloana care asteapta trecerea trenuilui. Da ii merge mecatronica – dar minte nu are -pacat ca nu am camera pe spate sa vezi ce faze a mai facut 🙂

  • legea junglei, stai acasa !! Daca camionul lovea auto, sa fi vazut ce „mecatronica” avea de platit camionagiul.

 2. Daca intra hotarat imediat dupa primul camion,(oricum giratoriul era blocat pe o directie)…….era totul ok….nu mai misca nici cel cu Ranault-ul…si camionul din spate intra dupa….

 3. robwin_75

  In ziua de azi , mare parte dintre noi se fac taximetristi si sofer de tir .

  • Bine zis. Sau de duba.

  • Cam acolo ajung toti care nu au reusit sa treaca de liceu. Cred si eu ca devine frustrant dupa un timp sa invarti un covrig toata ziua fara sa realizezi nimic in viata.

 4. Ce sa ceri de la un sofer de tir…majoritatea soferilor de tir sunt nascuti in fundul curtii ! Bunul simt si educatia lipsesc in acea „regiune” .

 5. Ezitant pe dracu, se cheama preventie ! E noapte, intri in sens, vezi ca e blocat si te trezesti cu taranul de la inaltime peste tine !

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.