It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

12 comentarii

 1. CristianDrive78

  Cea mai ordinara si imputita intersectie din oras. Dupa tine cine crezi ca a gresit?
  Nu am votat inca si cunoscand foarte bine zona chiar cred ca o sa ma abtin.

 2. Pai cel cu chevrolet-ul avea obligatoriu inainte si a facut stanga (plus schimbare de banda peste linia continua), iar cel cu bmw-ul avea inainte si la stanga si a mers inainte. Cred ca e foarte clar cine a gresit. Nu vad de ce ti se pare o intersectie imputita. Este cat se poate de logica, bine semnalizata, si simpla (asta daca sti sa deslusesti sagetile alea de pe jos). Mai mult ca sigur cel cu chevrolet-ul era ratacit in spatiu (vad ca are nr strain) si si-a dat seama in ultimul timp ca trebuie sa schimbe de drum fara sa se asigure.

 3. Nici de tine nu imi este rusine… 0:17 mi se pare ca esti calare pe 2 benzi, 0:26 ce-i nene cu trasul ala de volan? Voiai sa mergi in fata? Te puteai incadra pe ultima banda din timp si tu dar cred ca ti-a fost lene sa invarti de volan de la bun inceput.
  PS: se poate scuza, numere straine.

 4. din cate vad eu pe marcaje cel cu bmw putea sa o ia pe unde a luat`o, sageata aia de inainte nu prea indica clar ce inseamna inainte, drumul bifurcandu`se… si din liniile de pe sosea se vede ca poti face si dreapta, nimic impiedicandu`te la treaba asta, uita`te in lunkul pus de tine de pe google maps..

 5. @CristianDrive78 Nu cunosc zona, dar daca marcajele ar fi mai bine facute, nu pare o intersecție deosebita.
  @ala_micu cel cu BMW nu a gresit, dar e posibil ca cel cu Chevrolet sa nu fi vazut acele marcaje aproape inexistente.
  Una din marile mizerii de pe drumurile din Romania o reprezinta lipsa marcajelor iar acolo unde sunt nu rezista foarte mult.
  Intrebare: cati dintre voi ati vazut indicatorul de avertisment: „Atentie, lipsa marcaje” ?

 6. RoadRunner

  @verdenpom la 0:16 eram pe banda nu intre benzi si am tras de volan pentru ca nu mi-am dat seama cat de tare a franat pasatul pana cand nu m-am apropiat prea tare de el . In acea intersectie mereu este aglomerat pentru ca dupa pod cei care fac inainte (precum era incadreat cel cu chevrolet-ul ) intra de pe b1 pe b3 (chiar dupa ce se termina podul)

 7. TraficTubeVL

  Il pupai pe ala cu Passatu` in fund de iti sareau mucii… 🙂

  Moderator: Nu fii cioban… poate nu l-o „aproapat” ca nu o ajuns el sau un admin/moderator la el, totusi e weekend si era 11 noaptea cand ai comentat, nu pentru ca e cineva „”heitar””.

 8. E adevarat ca Pasatul franaeza „mai tare” decat un renault la aceeasi alasare a pedalei :-). Adevarat e ca regula celor 2 secunde trebuie aplicata in dinamica, in permaneta.
  O fi adevarat sau nu ca nu te-ai asigurat la schimbarea directie de mers la 0:27?
  Trasul ala de volan ca la curse e un habbit, se invata greu si se aplica in situatii limita in care protagoniostii se baga singuri. Aia nu e dibacie,ci nepricepere in pastrarea distantei fata de cel din fata.

 9. RoadRunner

  @ursulgrizonat M-am asigurat si am si semnalizat , doar ca nu m-am asteptat sa se opreasca pasatul ala asa repede , si ca sa nu bruschez frana pentru ca cel din spatele meu era aproape de mine si nu eram sigur ca el se mai opreste am considerat ca e mai bine sa intru pe cealalta banda ( semnalizarea fiind pusa de la intrare in intersectie si din stanga mea nu venea nimeni )

 10. Am avut plăcerea sa fiu lovit in acea intersectie din postura celui cu BMW. (Conduc de vreo 1 an jumate, si cel care m-a lovit, după ce si-a recunoscut greșeala, mi-a spus ca mai demult se putea face stânga si de pe banda lui, cea pe care eram eu fiind de obligatoriu stânga). Nu știu dacă e adevărat, spun cele relatate de dansul.

 11. RoadRunner

  @georgeM si eu imi amintesc , mai de mult chiar cand a fost facut sensul ( nu aveam permis circulam cu autobusul/taxi) era permis sa faci la stanga de pe acea banda (b3) dar acum sunt multe marcaje … si lumea stie dar multi le ignora …

 12. Atentie la straini ….ei asa procedeaza in sensul giratoriu…numai ca evident nu se astepta sa fie linie continua acolo…..

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!