It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

9 comentarii

 1. Vid. Doar vid. 😐

 2. O fi fost sub acoperire, ca in clipul lui Suhaib: http://www.trafictube.ro/politia-control/

  😀

 3. Deci mor de ras=))

 4. stefan ion

  Poate voia sa traverseze si ii era frica, cu toate ca pare nebuna. Eu m-am chinuit cu o batrana careia ii era frica sa coboare pe scarile rulante. Puteai sa o ajuti. Zic si eu.

 5. @stefan ion – sa o ajute sa traverseze? Pe acolo? Pai daca ii e frica, de ce nu o fi cautat o trecere de pietoni?

 6. @stefan ion, in prima faza ma gandeam sa o ajut sa ajunga pe ce parte a drumului doreste ea, dar cand mi-a intors o fata de am crezut ca mi se acreste mancarea din frigider, am preferat sa-i dau doar un „sfat”, de care pana la urma a tinut cont.Daca nu reactiona in nici un fel, sa fi convins ca o luam de o aripioara si o duceam pe margine, cu sau fara voia ei.Preferam sa ma injure si sa strige ca din gura de sarpe, decat sa o vad lovita de vreo masina.
  Nu poti – te ajutam (sa ajungi pe trotuar)
  Nu sti – te invatam (pe unde se traverseaza…acolo nu era trecere, dar gaseam o solutie)
  Nu vrei – te fortam (te luam pe sus si tot ajungi vie pe trotuar)

 7. stefan ion

  Sper ca nu mi-ai luat-o in nume de rau. Zic numai ca unii batrani se apara cu un comportament ilogic si uneori chiar violent ca limbaj. Nu o data mi s-a intamplat sa fiu trimis urat la plimbare de batrane cand m-am oferit sa le duc bagajele doua scari de bloc, de frica sa nu plec cu sacosele lor.

 8. @stefan ion, stai linistit ca nu ti-am luat-o in nume de rau.Probabil ca multi dintre noi nu o sa ajungem la varsta la care sa nu ne mai putem duce bagajele, dar asta nu inseamna ca nu putem da cate o mina de ajutor celor de varsta a treia si nu numai.

 9. Dar cata amabilitate…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!